Slapperdag i Vegas

20130722-234322.jpg

I dag havde jeg virkelig dagen derpå, så jeg sprang morgenmaden over, og fik i stedet pommesfrites fra Mc Donald’s serveret på sengen 🙂
Efter morgenmaden ville Flemming også ligge lidt igen, så Bedstemor og Bedstefar tog Iben med til poolen, hvor de tilbragte nogle timer, mens Flemming og jeg langsomt kom til kræfter igen. Iben lærte at flyde i poolen i dag, hvilket er ret sejt.
Ved 16-tiden gik Iben, Flemming og jeg først i børnecasinoet, for at vinde en fugl til Lærke også, for Iben vil så gerne have noget med hjem til hende. derefter gik vi ned til Ceasars Palace, hvor Flemming fik købt noget appleudstyr. Senere mødtes vi med Bedstemor og Bedstefar foran Bellagio, hvor vi så springvands-showet hele to gange. Den sidste gang var det til Titanic melodien. Jeg tror virkelig aldrig, jeg kunne blive træt af at kigge på de shows, for de er vidt forskellige og lige fascinerende.
Tilbage på Excalibur var klokken blevet 20, og vi fik endelig noget aftensmad. Og så var det ellers ved at være sengetid, så vi kan stå tidligt op i morgen, hvor en lang køredag venter.

20130723-213437.jpg

20130723-214059.jpg