Lancaster – Amish

Efter en lidt tam morgenmad på hotellet kørte vi ud for at finde de Amish-folk. Vi så også hestevogne og et marked hist og her – men vi kunne ikke rigtigt finde et nyt og bedre sted at lære noget om The Amish way of life, end det museeum som vi besøgte sidst vi var her. Så vi endte med at besøge det igen – for især Iben kunne ikke huske alt fra for 7 år siden. Igen var det også interessant. Det er ret fascinerende, hvordan de mennesker bare har valgt at leve på en helt anden måde. Og de vokser i antal – især fordi hver familie gerne får 7-8 børn – og mere end 85 % af dem vælger at forblive amish.

Næste stop var Walmart, hvor bedsteforældrene skulle købe ny kuffert. I kurven røg også noget kage, da vi alle var ved at være godt sultne. På hotellet fik vi således spist lidt kage og drukket noget kaffe – og så var der tanket lidt energi på folk igen. Flemming og Iben havde nok energi til ligefrem at skulle ud at bade i swimmingpoolen.

Inden aftensmaden kørte vi forbi et lidt mindre Outlet her i byen, så jeg kunne se på en taske. Michael Kors havde så fine tasker, at både Bedstemor og jeg endte med at blive forkælet af vores mænd med en ny taske. I Target fik vi også købt en ny carry-on kuffert, så vi kan have plads til alle nyindkøbene.

Derefter var humøret rigtig højt, og vi kørte ud til den samme kinesiske buffet, som vi spiste på aftenen forinden, da vi alle igen havde lyst til sushi, hvor vi endnu en aften blev mætte.