Hjemrejsen!

Morgenmad på hotellet og derefter pakning på værelset. Her blev flyttet lidt rundt på indholdet i kufferterne, så ingen af os ville overskride vægtgrænsen på 23 kg.

Vi skulle først forlade hotellet kl. 12.00, så vi trak tiden lidt. Efterfølgende kørte vi ud til en park, hvor vi gik en lille tur ned til åen – men der var ret varmt, og vi gad ikke svede, da vi jo ikke kunne blive vasket igen iden flyrejsen.

I stedet satte vi os til at spille kort på en bænk i skyggen. Det var Ibens idé og superhyggeligt.

Herefter kørte vi til turens sidste Starbucks, hvor vi blev kølet lidt af i deres aircondition – og fik tjekket ind online på vores fly. Og så kørte vi mod lufthavnen.

Det gik rigtig let med at få afleveret bil og at komme derfra og til den rigtige terminal. Vel fremme fandt vi dog ud af, at vi ikke kunne aflevere vores bagage kl. 16, når flyet først flyver kl. 23.30. Så vi måtte slæbe lidt rundt på det. Heldigvis fandt vi hurtigt et bord ved en masse madboder, så vi kunne alle få præcist det, vi havde lyst til – og så på skift gå lidt rundt.

Lidt over 18 afleverede vi så kufferterne og gik mod vores gate. Ventetiden i lufthavnen var lang, men der er altid meget at se på. Feks var der nok 40 unge jødiske mænd, som skulle til Tel Aviv på rejse sammen – og midt i ventetiden skulle de lige have en fælles bøn. Ellers så vi Ipad og snakkede. Og så var der endelig tid til at boarde og flyve hjem.

Flyveturen gik fint. Flemming, Iben og jeg blev opgraderet til businessclass, så vi fik andet mad og sad kun to på hver række. Der sad ingen ved siden af mig, så jeg havde to sæder at brede mig på – også om natten. Vi tænkte, at det nok var kompensation fra SAS, efter den knap så heldige start på turen de bød os.

Hjemme i Ålborg igen efter 8,5 time på et fly blev vi modtaget af Mormor og Morfar. Chris var der også for at hente bedsteforældrene. Og så gik turen mod Skalborg, hvor Silke ventede med logrende hale, masser af piven/tuden og kys.