Dagen derpå i San Francisco

Vi var mega sultne, da vi stod op, for aftensmad blev der jo ikke noget af i går. Morgenmaden var mildest talt ikke prangende. Der var en del forskellige slags bagels, og så var der nutella og marmelade dertil. Iben var dog vældig godt tilfreds, for det betød jo, at hun måtte spise nutellamadder, selvom der ikke er weekend.
Efter morgenmaden fik vi talt med mormor og morfar på Skype. Og Bedstefar fik også en hurtig info om, at vi er kommet godt frem.
Endelig var det så blevet tid til at komme ud og se lidt på byen, mange efter sigene har tabt deres hjerte til. Dagens første opgave var at få købt et nyt sim kort, så vi kan gå på nettet på telefonen, uden det koster en formue. Det lykkedes efter nogen tid, men vi er dog ikke imponeret over hastigheden, så vi er lidt spændte på, hvor langsomt det bliver, når vi kommer udenfor storbyerne. Men den tid, den udfordring!
Vi besøgte Chinatown, hvor der var rigtig meget bling bling at se på til stor glæde for Iben. Der var også en legeplads, som Iben fik leget lidt på inden vi gik videre. Mens hun legede der, mærkede jeg rigtigt, hvor dejligt det er bare at have tid. Vi når det vi når og har lyst til. Fantastisk!
Da vi spiste frokost blev Iben meget træt, så vi besluttede at vente med Fisherman’s Wharf til i morgen, og istedet samle lidt kræfter på hotellet. På vejen hjem skulle vi dog lige forbi et sandt paradis for Flemming. En kæmpe Apple butik. Flemming fik talt med en ekspedient om den computer han drømmer om (som er sindsyg dyr i mine øjne). Ekspedienten talte lidt dansk, da han havde læst filosofi og derfor læste Kierkegaard på orginalsprog. Sejt! Taxichauføren vi kørte med i går, havde selv besøgt Danmark sidst år, så indtil nu er vi ret imponerede over amerikanernes kendskab til Danmark.
I Apple butikken blev der investeret i en I-pod touch til Iben. Det vakte stor glæde og begejstring hos både Iben og Flemming. Hjemme på hotelværelset havde han jo noget nyt teknik at nørde med, og så bliver det vist ikke meget bedre for ham.
På hotellet blev det ikke til så meget afslapning for Iben der jo naturligvis skulle lege med sin nye I-pod. Det resulterede endnu en aften i en meget træt pige. Iben fik ellers lov til at bestemme, at den stod på pizza til aftensmad, men da vi skulle spise, var pigen så træt, at hun kun kunne spise meget lidt. Vi fik ellers bestilt pizza nok. Vi tænkte, at vi alle tre ville dele en, og derfor bestilte vi en stor. Vi glemte bare lige at tage højde for, at tingene har en tendens til at være lidt større her end hjemme i Danmark. Da vi var færdige med at spise, var halvdelen af pizzaen stadig ikke spist. Vi fik dog resten med, så nu har vi mad til i morgen også.