En forårsdag i San Francisco

HHU-20130402-1

Så befinder vi os atter i San Francisco. Efterhånden har vi været her en del gange, men alligvel har vi langt fra set alt, hvad der er at se. Efter lækker morgenmad begav vi os mod Coit Memorial Tower, som er et tårn fra 1933, der er bygget til minde om byens frivillige brandmænd. Udsigten fra tårnet var fantastisk. Man kunne se stort set hele San Francisco, og pladsen derved var præget af en ro, der gjorde det svært at forstå, at vi faktisk befandt os midt inde i en storby. Planen er, at tage eleverne med derop, når de kommer på fredag.
Dernæst begav vi os til et tegneseriemuseum, som var ok, men heldigvis billigt. Flemming var nok den, der var mest fascineret af det, og Iben var lidt skuffet over ikke at finde noget med Scooby Doo.

HHU-20130402-2  HHU-20130402-3

 

 

 

 

 

 

HHU-20130402-7   HHU-20130402-5

 

 

 

 

 

 

HHU-20130402-6   HHU-20130402-4

 

 

 

 

 

 

I det gode forårsvejr brugte vi også tid på bare at sidde og slappede af på Union Square, og vi fik desuden der arrangeret bustur til lørdag, således at vi kan være sikre på at få en busrundtur med guide for alle eleverne.

Inden vi gik tilbage til hotellet sidst på eftermiddagen, spiste vi tidlig aftensmad på Lori’s Diner, som dog var knap så godt, som vi husker det fra de forrige gange.
Op ad de stejle gader gik turen så tilbage til hotellet, hvor der blev slappet af med at læse, lave film til eleverne og spille spil på Ibens nye iPad mini. Gæt selv hvem der fik tiden til at gå med hvad. Ja, det er vist ikke så svært vel?

HHU-20130403-8

6 meninger om “En forårsdag i San Francisco

  1. Hej med jer tre, det ser dejligt ud vi glæder os til juli, godt ophold til jer

  2. Hej med jer tre, det ser dejligt ud vi glæder os til juli, godt ophold til jer

  3. Hej med jer tre, det ser dejligt ud vi glæder os til juli, godt ophold til jer

  4. Hej med jer tre, det ser dejligt ud vi glæder os til juli, godt ophold til jer

  5. Hej med jer tre, det ser dejligt ud vi glæder os til juli, godt ophold til jer

  6. Hej med jer tre, det ser dejligt ud vi glæder os til juli, godt ophold til jer

Lukket for kommentarer.