Lille hyggelige Sonoma

Formiddagen gik med praktiske gøremål, som at vaske tøj og få lagt de sidste dages beskrivelser på nettet. Det måtte vi på den nærmeste Starbucks for at gøre, da nettet her jo ikke virker. Derfra fik vi også fat i American Airlines, for at bekræfte vore billetter til på torsdag.
Da alt dette var klaret vendte vi næsen lidt længere mod nord. En halv times kørsel herfra, ligger den lille hyggelige by Sonoma. Vi tog dertil for at besøge “Sonoma Traintown”, som er en lille park, hvor man kan køre med et lille damplokomotiv og prøve karuseller og lignende. Det var faktisk et hyggeligt sted, og lige noget for Iben. Hun fik både prøvet luftgynger, små flyvemaskiner og til sidst en lidt vild forlystelse (lidt ligesom thekopperne). Her gik det så vildt for sig, at hendes kasket røg af, men hun fandt den heldigvis igen, da turen var ovre.
Vi var alle med det lille lokomotiv, der kørte mellem træer og søer og under tuneller. Hyggeligt, hyggeligt!
Efter besøget der, kørte vi ind i selve Sonoma by. En rigtig hyggelig by bygget op omkring en lille park i midten, hvor der var springvand, en lille sø med ænder og to legepladser. Her fik Iben gynget en del, hvilket hun jo ikke har gjort længe og derfor nød meget. Jeg synes simpelthen, det er så hyggeligt, den måde de bruger deres parker på. Det var helt tydeligt, at mange tilbragte deres søndag eftermiddag der, og mødtes der med kaffe. Så kunne de voksne sidde og snakke, mens børnene legede. Ved søen var der et par, der blev gift. Det er somom folk her, i langt højere grad end derhjemme, lever mere i det offentlige rum, istedet for at leve på hver sin matrikel. Men det skyldes selvfølgelig også vejret. Folk kan jo sidde med deres computere på bænke i parker osv, fordi vejret er til det. I dag har her været omkring de 30 grader.
Under alle omstændigheder var byen så hyggelig, at selv Iben udbrød, at her kunne vi godt bo. Og det har hun ret i. Lige udenfor byen kørte vi gennem et stort vinområde, så smuk natur var der også. Flemming og jeg kan bare ikke finde ud af, hvad vi skal beskæftige os med, hvis vi skulle bo her, så det ender vel med, at vi tager hjem og bliver efterskolelærere i lille Danmark igen, selvom vi virkelig har forelsket os i dette område af Californien.
Jeg drømte i nat, at jeg vågnede op hjemme, og jeg blev simpelthen helt frustreret over ikke længere at være i USA. I drømmen håbede jeg, at jeg ville vågne, og at det så bare var en drøm. Stor var derfor glæden, da jeg vågnede rigtigt og opdagede, at jeg stadig var i Californien. Jeg vil tro, at drømmen betyder, at jeg ikke er klar til at tage hjem, endnu!
Da vi kom hjem slappede vi lidt af ved poolen, men da solen var ved at gå ned, tog Flemming en løbetur. Han påstår, at han svedte friture og blå ost ud. (Han fik blå ost på sin sidste burger).