Olympic Mountains

Vi stod op til en skyfri himmel, så det var den perfekte dag at køre en tur op i bjergene. Først fik Iben og Janie dog læst bøger og leget med bamser. Mens de gør det, lærer de hinanden sprog. De ser ud til begge at hygge sig meget med det.


Turen op i bjergene var fantastisk. Udsigten var helt utrolig, og vi fik gået i sne på toppen, selvom solen varmede os. Iben fik også kastet snebolde på sine forældre, og så var hendes lykke jo gjort.
På bagsædet af bilen fik Janie og Iben tiden til at gå med at lære hinanden diverse klappe-lege, og ind i mellem blev der grinet meget højt.


Da vi kom hjem fra en meget smuk tur, lavede Aage frokost til os, men det var blevet så sent, at det faktisk blev vores aftensmad. Istedet faldt vi i snak over maden, så mens Iben slængede sig i sofaen med sin ipod-touch, fik vi voksne en lang snak om sprog- og kulturforskelle. Rigtig spændende og lærerigt. Undervejs i samtalen kom vi til at tale om mad og is, og da vi fandt ud af, at vi alle (bortset måske fra Flemming) er meget vilde med is, kørte Janie og jeg ned til supermarkedet og forsynede os med masser af is med forskelligt fyld og forskellig smag.  Senere kørte vi alle en tur ud til kysten, hvor vi gik en tur og blev blæst lidt igennem, inden vi skulle tilbage og spise is.
Efter en dejlig dag, gik vi alle trætte i seng, men først fik vi lige snakket med Janies søster i Medford, som er lærer og måske kan hjælpe os med at få gang i noget udveksling af elever.