Alcatraz og Angel Island

20130705-211219.jpg

Dagen begyndte tidligt, da vi skulle med sporvogn til Pier 33, hvorfra vi skulle sejle til Alcatraz. Da alt gik som planlagt, og vi hoppede lige på sporvognen, da vi kom til stoppestedet, var vi fremme i god tid og havde således tid til at spise vores medbragte morgenmads-youghurt inden boardingen.
Da vi ankom til Alcatraz, gik Flemming med Jørgen og Bodil ind i biografen for at se filmen om øens historie, mens Iben og jeg gik direkte til audio-turen. Vi har begge set filmen før, og jeg havde lovet Iben at tage mig tid til at oversætte, hvad der blev fortalt i høretelefonerne på engelsk. Tidsmæssigt kom det således til at passe fint, og vi var alle færdige på samme tid. Alle havde vi en rigtig god oplevelse af Alcatraz-rundturen, og Iben fik købt lidt minder i souvenier-butikken, inden vi var klar til at forlade øen.
Angel Island var det første vi skulle se, som var nyt for os. Det viste sig at være en rigtig smuk ø, og vi blev kørt øen rundt på en time i en åben vogn. Men hold nu op, hvor var det koldt!! Vinden er iskold her, og jeg frøs mere, end jeg nogensinde kan huske, jeg har gjort på en skitur. Men vi nød alle den smukke udsigt ind over San Franciscos bugt.
Tilbage på fastlandet var klokken blevet ca. 15.30, så sulten begyndte at melde sig. Iben fik lov til at bestemme, at vi skulle på Rainforest Café. Det var endnu engang en sjov oplevelse, og maden var god. Selvom vi var mega mætte, skulle vi selvfølgelig slutte måltidet af med en vulcano til dessert, så vi endte alle med at gå derfra mere mætte end godt er.
Flemming og Iben fik, inden vi returnerede til midtbyen, forelsket sig i hver sin kasket, som de bare måtte have. Klokken endte således med at blive ca. 18.30, inden vi trætte og mætte var retur på hotellet.

20130705-211227.jpg

Iben skriver:
I dag skulle vi virkelig tidligt op og vi tog os en kage på hotellet og vi købte en youghurt.
Og så skulle vi på Alcatraz og mor havde lovet at fortælle hvad de sagde .
Og efter det skulle vi på Angel Island som er en rigtig flot ø og der var nogle historiske huse og bygninger og der var også nogle der bor der over som skal passe på den.
Så skulle vi på det jeg havde ventet på hele dagen det var at vi skulle på Rainforest Café og vi fik en vulcano.
Der efter skulle vi hjem på hotellet.

20130705-211247.jpg