I bil til Santa Cruz og Monterey

20130708-205755.jpg

Endelig fik vi hjul, og det første vi kørte til var naturligvis en IHOP restaurant for at få de velsmagende pandekager til morgenmad. Derfra satte vi kursen mod Santa Cruz, som er en tilbagelænet badeby ca. halvanden times kørsel syd for San Francisco. På stranden i Santa Cruz befinder sig et kæmpe tivoli som har ligget der i over 100 år, og som de fleste af os har set i utallige amerikanske film. Den store trærutsjebane “Giant Dipper” er ligeledes kendt fra diverse film, og den har kørt rundt med skrigende folk siden 1924. Selvom jeg normalt ikke er så meget til rutsjebaner, måtte jeg dog med Iben og Flemming i denne. Og jeg tror, jeg skreg hele vejen – til stor morskab for Iben – og dem der sad bagved mig:-)
Flemming og Iben fik også prøvet luftgyngerne, men ellers slentrede vi bare rundt og nød atmosfæren, det gode vejr og de smukke omgivelser.
Da vi kørte mod Monterey, hvor vi skulle overnatte, var der en del kø, og vi frygter lidt, at det kommer til at forfølge os de næste dage også, da det jo er højsæsonen for at køre på denne rute.
Efter lidt sen middagsmad eller tidlig aftensmad blev der provianteret i Walmart, hvor det stort set lykkedes for os at blive væk fra hinanden. Og så var det endelig blevet tid til at finde frem til Motel 6, som er stedet for vores første “on the road” overnatning. Det er ikke luksus, men det går an!

20130708-205746.jpg

Iben skriver:
I dag skulle vi hente vores bil som vi skal køre rundt i. Og vi kørte og kørte efter min smag og så kom vi til et Tivoli og vi, alså min far, min mor og mig prøvede en rigtig kendt rutsje bane så nu kan vi sige når vi ser den i TV at den har vi prøvet og mor skreg meget tihi og efter det skulle vi have en iiiiisssss det var en som er en masse små kugler nnnnnaaaammmm. også skulle min far og jeg op i luft gyngerne der var en rigtig flot udsigt og så kørte vi hen til en tacobell og fik en taco og så skulle vi handle og så kan man snakke om at være længe i brugsen for vi blev væk fra hinanden ork et gede marked. Og så skulle vi på Motel 6 som bestemt ikke er luksus men ikke dårligt.

20130708-205733.jpg