Dyrepark og lavendelfarm

Vi har haft en dejlig afslappende dag. Vi sov længe og tog os god tid fra morgenen af. Iben og jeg lå og læste et godt stykke tid, efter vi var vågnet. Rigtig hyggeligt!
Efter morgenmaden fik vi bestilt overnatning til de næste dage, og så slappede vi ellers bare af med hver vore gøremål.

Eftermiddagen blev brugt på dyrepark og lavendelfarm. Dyrefarmen var en rigtig god oplevelse. Man kørte rundt i bil, så dyrene kom helt tæt på. Vi havde brød med, så nogle af dyrene havde nærmest hovedet helt inde i bilen. Der var hjorte, rensdyr, elge, bjørne, bøfler osv. Iben syntes, det var fantastisk, og vi andre havde det også rigtig sjovt. Og det var også lidt skræmmende, for Flemming ville selvfølgelig hele tiden drille os ved at rulle vinduet ned, når de store og lidt farlige dyr kom.

   

   

   
Iben smed brød ud til kaninerne og skældte ud, når de ikke kunne finde ud af at dele.
Vejret var dejligt, så efterfølgende kørte vi til en lavendelfarm. Et smukt fredfyldt sted med en skøn duft af lavendel. Endeligt tog vi til kysten og smuttede med sten og hyggede langs vandkanten.
Aage og Flemming hentede pizza og suschi. Guf til alle. Iben og Janie var mest til pizza, mens vi andre var helt vilde med suschien.Aftenen blev brugt på hygge foran tv-et og snak. Det er sidste aften her, men heldigvis ved vi alle, at vi skal ses igen d. 9. september.