Afsked med fam. Hellemose-Hansen

Solen skinnede fra morgenen, og vi kunne se frem til en smuk køretur til Bellingham. Men først skulle vi sige farvel til familien Hellemose-Hansen, som virkelig har åbnet deres hjem og familie for os. Vi har virkelig lært dem godt at kende, og jeg har sjældent mødt så åbne og ligefremme mennesker. Det har været utroligt let at være sammen med dem, og vi er alle glade for, at vi kunne sige på gensyn i dag istedet for farvel.
Køreturen til Bellingham var smuk i det gode vejr, og vel fremme kørte vi direkte downtown for at få noget frokost.


Da vi havde tjekket ind på hotellet, gik vi straks til poolen, hvor solen i første omgang var væk, men heldigvis hurtigt kom frem fra skyerne. Især Iben fik badet en del og øvet sig i at svømme uden luffer eller badering.
I morges da vi stod op, tjekkede vi straks, om vi havde fået mail fra “hundehvalpe-ejerne”. De havde sendt en masse dejlige billeder af 6 små hvalpe på 4 uger. De billeder er blevet studeret nøje hele dagen, og Iben har fået lagt dem over på sin Ipod Touch. Så hun kan kende hundene fra hinanden på små farvenuancer og taler om de hvalpe konstant. Den der ser allermest fræk ud, har hun forelsket sig totalt i. Hun kalder den “nu er jeg her igen hunden”, fordi den er med på de fleste billeder. Så nu må vi håbe, at det kan lade sig gøre at få en af dem. Det er jo dog ikke helt enkelt at få en lille ny hvalp i huset samtidigt med, at vi skal gå på arbejde. Men Iben siger, at Mormor og Morfar jo er gået på barsel, så….tja nu må vi se, hvad det hele bliver til.
I morgen skal vi en tur til Vancuver. Det
glæder vi os meget til.