En lang køretur til Newark

Planen for i dag var at køre til Newark, så vi kan bo tæt på der, hvor vi skal aflevere bilen i morgen. Vi kørte fra Boston ved 10.00 tiden, og vi var først fremme i Newark ved 17.00 tiden. Selve køreturen tog kun 3,5 time, men der var en del trafik, og både Boston og New York området byder på en del indviklede vejsystemer – endda i flere etager, så det lykkedes også for os at køre forkert et par gange. Og så skulle der selvfølgelig også være tid til et par stop undervejs.
Fremme på motellet kunne vi konstatere, at standarden nu har nået bunden. Her er ret klamt, og tingene er i stykker eller virker ikke. Vi er således ret godt tilfredse med, at det kun er for en enkelt nat.

Inden vi gik ud for at finde noget aftensmad, slappede vi af på værelset, hvor vi delte en af de flasker vin, som Jørgen købte på vingården ved Five Finger Lakes. Da vi skal af med bilen i morgen, skal vi jo skille os af med alt overflødigt 🙂

Newark er en forstad til New York – og her ligger en af de store lufthavne, men området her er grimt og klamt. Her ligger skrald på gaden, og bygningerne ser slidte og faldefærdige ud.

De mennesker, vi ser her, bærer også præg af at være blandt de lavest bemidlede amerikanere. Vi glæder os til at komme til Manhattan i morgen!!!