Hollywood Boulevard og turen til San Diego

20130716-221153.jpg

I dag ville vi en tur forbi Hollywood Boulevard, før vi skulle vende næsen endnu længere mod syd. Trafikken var tæt på vej derind, men til vores store overraskelse, var det ret let at finde parkering tæt på den populære gade. Vi kiggede på stjernerne i fortovet, hånd og fodaftryk af diverse stjerner i cementen, og vi fik set Hollywood skiltet i bjergene bag byen. Dette var overraskende nok ret stort for Iben, der jo har set skiltet i diverse ungdomsserier.
Iben fik også købt to læderarmbånd for sine feriepenge. Hun er ret bevidst om, hvad det er hun går efter og har heldigvis så god smag, at man sagtens kan lade hende styre købet. 

20130716-221159.jpg

20130716-221432.jpg

Efter Hollywood Boulevard kørte vi langs Sunset Boulevard til Beverly Hills, hvor de rigtig store og flotte villaer ligger. Et smukt område af LA.
Og så satte vi GPS’en på syd – nemlig mod San Diego. Desværre var vi ikke de eneste, der havde fået den tanke, og vi blev derfor fanget i en del køer på turen hertil. Turen tog derfor noget længere, end hvad der først var antaget. Vi spiste vores sen-eftermiddags-mad på en restaurant, der hed Tommy’s, som lå i en lille hyggelig strandby. ( Vi fandt aldrig helt ud af navnet på byen). Restauranten var fyldt med billeder af diverse 60’er idoler, men det er jo ligesom temaet i de fleste amerikanske Dinere. Det, der var specielt ved denne, var, at Nixon åbenbart havde spist der, mens han var president. Det havde vi dog ingen anelse om, da vi valget den som vores spisested.
På vejen mod San Diego blev Iben uden varsel køresyg og kastede op i bilen. Det er lidt kritisk midt på en 5 sporet motorvej, men vi blev jo nødt til så hurtigt som muligt at holde ind til siden. Argh… Pænt klamt. Og alle voksne var igang med at ordne bilen, pigen og de ting der ellers var bræk ud over. Iben havde det dog efterfølgende fint!
Da vi endelig nåede frem til motellet, viste det sig, at det ligger så tæt på en lufthavn, at det mere eller mindre lyder som om, der er fly, der er ved at ramme os konstant. Det larmer pænt meget, men det var jo ikke til at se, da jeg bookede på nettet.
Det første, vi gjorde, var at gå igang med at vaske tøj. Det brugte Bodil og jeg et par timer på, Flemming skaffede en billig deo, som vi kan sprøjte lidt med i bilen, og Bedstefar var hos Iben, efter Flemming havde haft hende i bad.
Da vasketøjet endelig var klaret, var det ved at være tid til at gå i seng og forsøge at ignorere de mange fly. Men inden da, skulle jeg selvfølgelig lige opdage, at vores myggecreme var gået i stykker i toilettasken, som derfor var klistret ind i dette, tillige med dens indhold. Så måtte alt ud af den og vaskes og tørres af. Ak ja, det er ikke altid, det går, lige som man gerne vil, og tingene driller gerne på en gang. Det behøver ikke fortsætte i morgen 🙂