Disneyland

20130716-213507.jpg

Endnu en morgen begyndte meget tidligt, da vi i dag skulle i Disneyland. Især Iben har glædet sig længe til dette, så hun havde stort smil på læben fra morgenen af.
Ak, ja, Disney er jo Disney. Der var musik, disneyfigurer der gik rundt i parken, og som man kunne blive fotograferet med, hvis man var tålmodig nok. I det hele taget var der meget, der krævede god tålmodighed, da der var pænt lange køer til det meste, men vi fik da alligevel prøvet en del. Meget var genkendeligt fra Disneyworld i Florida, men gensynets glæde er jo også dejlig.
Vejret var i dag storartet med sol og masser af varme, så vi skulle naturligvis også have en is. Jeg tænkte, at vi da godt kunne spise en is med to kugler i, men jeg tror aldrig, jeg har set så stor en is før. Iben opgav, inden hun var igennem første kugle, men Bedstefar gjorde et ihærdigt forsøg på at undgå, at vi skulle smide noget væk. Til sidst sagde bedstemor dog stop på hans vegne og smed resten ud.
Den store parade var rigtig flot, og Iben fik fingerkys af Minnie, prinsesserne vinkede til hende, og en i optoget roste hendes kjole – det gjorde ikke oplevelsen ringere!
Iben fik også i dag brugt nogle af sine feriepenge på en hårbøjle med Minnieøre og sløjfe. Vi så simpelthen så mange, både voksne og børn, som gik rundt med disse. På et tidspunkt fandt vi på, at vi skulle sige hey, hver gang vi fik øje på et par øre, men efter kort tid stoppede den leg, da vi stort set sagde hey konstant.
Da vi alle troede, at vi havde fået nok og var klar til at tage hjem, kom Iben i tanke om, at hun gerne ville prøve Spacemountain – en rutsjebane som Flemming havde prøvet først på dagen. Hende og Flemming måtte derfor i endnu en 40 min. kø, inden vi var klar til at tage derfra. Heldigvis syntes Iben bagefter, at det var den bedste rutsjebanetur, hun nogensinde havde haft, så det var ventetiden værd.
Da vi efter ca. 9 timer i parken havde fået nok, havde vi stort besvær med at finde bilen igen. Vi endte derfor med at vade frem og tilbage på diverse parkeringspladser, men fandt den da heldigvis til sidst.
Det store fyrværkeri kl. 21.30 droppede vi. Det ville simpelthen blive alt for sent, før vi ville være hjemme, for fra Disneyparken havde vi jo også lige 45 min. kørsel.
Vel hjemme på motellet igen, var alle dog enige om, at vi havde haft en dejlig dag, og Iben havde museøre på hovedet og julelys i øjnene.

20130716-213452.jpg

20130716-213501.jpg

20130716-213513.jpg