Iowa city og Coralville

Turen gik i dag til Iowa City. Her har vi kørt lidt rundt og fået et lille overblik over udkanten af byen (Coralville), hvor det ene malls afløser det andet. Iben og Flemming fik købt hver deres cover til I-pod og I-phone, og jeg fik kigget på ny computer, nu hvor den gamle er gået i stykker ved flytransporten.
Frokosten blev indtaget på en anderledes burgerrestaurant (Culver’s), en kæde der kun findes i nogle stater – og ikke i Californien. Deres Butter-burger er åbenbart ret populære, frisklavede og noget anderledes end andre burgere, men dog stadig en burger.

Så aftensmaden blev Mongolian Barbecue, hvilket var rigtigt godt.
En tur i swimmingpoolen har der også været tid til. Spaen var dejlig varm og boblerne gav god massage, og som næsten altid havde vi det hele for os selv. Faktisk er vi ved at være noget forvennede. Sengen bliver redt, rene håndklæder lægges frem, maden skal vi aldrig selv lave, og mange steder har vi en swimmingpool næsten helt for os selv. Men dette bliver dog anderledes, allerede når vi kommet til Orlando. For i huset, som vi har lejet, kommer der jo ikke nogen og gør rent efter os.
I morgen skal vi en tur ned til Iowa University Campus. Iowa City er jo en rigtig studieby. Næsten alle, vi mødte i Elk Horn, havde en søn eller datter, der studerede her i byen.
Men ligenu er der tid til hygge og spil på værelset, inden det bliver tid til at hoppe under dynerne.