Nu har vi gået på Harvard


Dagen begyndte imdag på en I-Hop restaurant. Det var Ibens store ønske at besøge den kæde igen, da hun husker den fra vores forrige rejse – og vi andre var helt med på idéen. 

Efter morgenmaden kørte vi til Cambridge-området, hvor det prestigefyldte Harvard University ligger. Universitetet blev grundlagt i 1636 og var den første højere læreanstalt i USA. I dag er det et af de otte Ivy League-universiteter.

Det var hyggeligt og varmt at gå rundt på Campus-området, men som Bedstefar siger, har vi nu fået 32 grader fra Harvard University 😉 Hermed kommer vi i fint selskab med de 14 præsidenter, der har læst på universitetet, her iblandt Roosevelt, Kennedy, Bush og Obama. 
Vi besøgte også Harvard Book Store, der åbnede i 1932, og stadig er en god gammeldags boghandel med bøger overalt. Her fandt jeg på hylden en bog der hed “The Nordic theory of everything – in search of a better life”. En ny bog om hvordan vores samfund er skruet sammen i de nordiske lande, og hvordan amerikanerne kan lære af det, for at skabe et bedre samfund for alle. Dog, som der stod på bagsiden, uden at blive socialister.

Vi besøgte også Best Buy for første gang på denne tur i dag. Det resulterede i et cover til Ibens nye i-Pad og en skægtrimmer til Bedstefar. Derefter tog vi på Starbucks, hvor vi sad et par timer for at få planlagt de næste dage. Vi skulle vælge kørselsrute til i morgen, og bestille billetter til nogle af de ting, vi gerne vil se i New York, da bla turen til Frihedsgudinden og Ellis Island er udsolgt flere dage i forvejen her i sommerperioden. 

Da vi havde styr på det, gik vi tilbage til Thai-restauranten, som vi også besøgte i går, hvilket vidner om, at det virkelig er god mad. Flemming siger, det er det bedste Thai-mad, han nogensinde har fået.

Tilbage på hotellet blev der spillet spil og slappet af med i-pads.