Boston downtown

IMG_2325
I dag blev det atter til en storby-ferie. Vi kørte ind til Boston centrum og fandt et parkeringshus, hvor vi parkerede bilen. Derefter brugte vi ca. 5,5 time På gå-ben rundt i Boston downtown, inden vi atter kørte tilbage til forstaden, vi bor i.
Boston er en hyggelig by, som er sammensat af mange forskellige kvarterer. Der er enorme højhuse, og der er kvarterer, hvor man kun må bygge i tre etager. Byen har mange små hyggelige steder, grønne områder og sjove facetter – som feks en baggård med bogreoler fyldt med bøger eller et springvand, som man åbenbart godt må bade i, (og det gjorde en hel flok børn så☺️).

IMG_6614

IMG_2355

Vi fik set rigtig meget i dag og gået godt 10 km. Af de mest seværdige ting skal nævnes Boston Public Library, som er en fantastisk og storslået bygning. Helt utroligt at et bibliotek har så smukke rammer. Dernæst skal nævnes Cheers, som er den oprindelige bar, hvor Sams bar tv-showet blev optaget.

IMG_2327

IMG_2323

IMG_6624

Dernæst Boston Common parken, hvor vi hvilede fødderne på en bænk og nød en kop kaffe. Dernæst Copley Square med det 241 m. høje Hancock tower (største skyskraber i New England), som spejler alle de andre bygninger i området i sin glasfacade, inklusive Trinity kirken. Vi så også Massachusetts State House med den enorme guldkuppel, og Beacon Hill området, som er beboelseskvarteret for de velhavende. Husene er murstensrækkehuse fra begyndelsen af 1800-talle,t og gaderne er små snævre brostensbelagte gader.

IMG_2343

IMG_2334

Køreturen tilbage til motellet bød på hektisk trafik. Af alle de storbyer, vi har kørt rundt i her i USA, er Boston klart den værste. Deres vejsystem er så komplekst og forvirrende, at det er svært at ramme den rigtige vejbane, selv med en god GPS som hjælper.

IMG_6636

IMG_6634

IMG_6626

Efter en god times afslapning på værelset gik vi på Thai-restaurant. Rigtig god mad – og igen i rigelige mængder.