Universal Studios

20130716-205333.jpg

Vækkeuret ringede tidligt her til morgen, da vi havde aftalt at forlade motellet kl. 7.30. Vi kørte direkte til Denny’s for at få et solidt morgenmåltid, inden vi kørte ad diverse 6 sporede veje (altså 6 spor i begge retninger) for at komme til Universal Studios.
Vi begyndte dagen der med en lille times rundtur, hvor vi så kulisserne til diverse film og serier – bl.a. Desperat Housewifes. Vi blev angrebet af King Kong, af hajen fra Dødens gab og Norman Bates fra Psycho, og vi oplevede jordskælv i en metrotunnel. Det var spændende og sjovt for os alle sammen, og vores guide var rigtig amerikansk overskruet:-)
Dernæst prøvede Iben og Flemming The Simpson Ride, som er noget vild, men de syntes begge, den var helt fantastisk. Vi fik set det meste. Showet i Waterworld imponerede os alle med voldsomme eksplosioner og dristige stuntmænd. Showet,der viste, hvordan man laver special effects og de animerede film, var også rigtig spændende og underholdende for os alle. Til sidst ville vi dog lige forbi House of Horror. Bedstemor blev udenfor, og det blev simpelthen også for uhyggeligt for Iben, der ellers havde besluttet sig for at gå med. (Det var altså også ret uhyggeligt for os gamle, når uhyggeligt udklædte skuespillere pludselig sprang frem og forskrækkede eller angreb én). Iben og jeg brugte derfor en exit dør, inden turen var ovre – og lidt beroligende snak var nødvendigt.
Til slut var vi i en souvenierbutik, hvor Iben og jeg god kunne være gået lidt amok i henholdsvis One Direction og Elvis merchandise. Men faderen fik talt os til fornuft og vi forlod butikken tomhændede. Jeg regner dog med at komme stærkt igen, når vi kommer til Las Vegas!!
Hjemme på motellet blev der igen tid til et slag UNO, inden der var tid til at gå i seng, så vi kan være klar til endnu en temapark i morgen – nemlig Disneyland.

20130716-205327.jpg

20130716-205339.jpg