Viva Las Vegas

I morges fik vi snakket med dem i Aalborg og hørt, at Iben har fået en lille ny kusine.
Derefter fik vi skiftet hotel, fik noget morgenmad – og så var der tid til at gå til poolen. Dejligt at bade og slappe af i nogle timer.
Iben har med mellemrum haft lidt ondt i maven i dag, så det har også været med til at styre dagens aktivitetsniveau. Det virker heldigvis til at være i bedring, for her til aften blev der virkelig sat noget mad til livs, efter at hun faktisk de sidste par døgn har været noget beskeden i sit madindtag.
Efter aftensmaden tog vi hen til Bellagio for at se springvandsshowet en sidste gang. Det betød rigtig meget for Iben at nå det. Sangen, vandstrålerne dansede til i aften, var “Viva Las Vegas” med Elvis. En passende afslutning på vore tre dage her i den meget levende by.
Vi stod rigtig godt for vandshowet, da vi var kommet i god tid, men som showet nærmede sig, blev vi mere og mere presset væk af japanere med deres kæmpe kameraer. Det er næsten ikke til at lade være med at grine af dem. De kommer altid i store flokke, og alle har et kæmpe kamera om halsen. Iben og jeg blev skubbet til, for vi skulle jo bare se showet, men Flemming, der også stod med et kamera, fik lov at stå. Børn der vil se noget er ligemeget, men billeder, der skal tages, er vigtige. Dog var den ene, der fik mast sig ind mellem os, flink nok til at vise Iben de billeder, han så tog.
Ak ja, sådan kan vi se så forskelligt på, hvad der egentligt er vigtigt!