Highway 1 til Solvang

20130709-163643.jpg

Efter en dejlig nat i vores hytte i skoven var vi klar til at forlade denne perle. Eller det vil sige, vi kunne sagtens have brugt en dag mere i disse hyggelige omgivelser, men afsted skulle vi. Morgenmaden blev indtaget på en hyggelig lille restaurant i skoven. Et lille mørkt træhus med alt muligt på væggene og hylderne. Vi fik rigtig god mad der, og på væggen hang verset med ” I Jesu navn går vi til bords…..” på dansk!
En stor del af dagen i dag blev tilbragt i bilen, og det var da også lige før Iben blev køresyg, men vi fik heldigvis gjort et stop inden det gik så galt. Og efter en is med tyggegummi smag var Iben klar til at køre igen.
Ruten i dag bød også på Hearst Castle, som er det kæmpe slot en aviskonge har bygget på i 28 år, og hvortil han har importeret diverse kunstskatte fra Europa. Slottet ligger højt oppe i bjergene og med udsigt ud over stillehavet. Utroligt smukt!
Efter endnu nogle timer i bil var vi fremme ved Solvang, den danske by i Californien. Her fik vi tid til lidt aftensmad og en slentretur i de hyggelige gader med masser af falske bindingsværkshuse. Og her er sandelig al den varme, vi har sukket efter i San Francisco. 28 grader var der her til aften.

20130709-163653.jpg