Lake Placid

IMG_2217

IMG_2215

Vejrudsigten meldte regn hele formiddagen, så vi besluttede os for at sove længe i dag. Først kl. 10.00 begav vi os således på vej til den nærmeste diner for at få noget morgenmad. Efter morgenmaden kørte vi længere op i bjergene. Planen var at køre hele vejen op af Whiteface Mountain. Men da skyerne hang meget lavt, besluttede vi, at vi ikke ville betale for at komme helt til toppen. Skyerne hang allerede og dækkede for udsigten, der hvor vi var, så endnu længere oppe, ville vi sikkert ikke kunne se noget overhovedet. Super ærgerligt, da det vi kunne se, var utroligt smukt. Bjergene her er frodige, og der er mange bjergsøer og bække/floder her.

Efter vores lille tur i bjergene vendte vi næsen mod motellet. Regnen gjorde vist, at vi alle bare havde lyst til en sumpedag. Iben og Flemming gik i den indendørs pool, og vi andre læste op på – og undersøgte, det vi skal se i de kommende dage. Og så fik vi også lige vasket lidt tøj. Da vi skulle ud at spise aftensmad foreslog Iben, at vi bare købte noget, som vi kunne tage med tilbage til motellet, og det gjorde vi så. Vi trængte vist alle til en dag, hvor vi ikke skulle være sociale.

Jeg håber, at vejret er bedre i morgen, for om vi kan lide det eller ej, påvirker vejret vores humør, og det er ærgerligt, når vi ikke kan se og opleve det, vi gerne vil, pga vejret.

FP:  Ide til billeder til herre og dame toilet!

IMG_2210