Nu med bil og bedsteforældre!

I dag begyndte vi dagen med at samle bedsteforældrene op på deres hotel tæt ved lufthavnen. Vi havde selvfølgelig forinden fået hentet bilen – en kæmpe minitruck – som Flemming straks blev begejstret for at skulle svinge rundt i parkeringshuse og storbyer.

Efter vi havde hentet bedsteforældrene gik turen mod Philadelphia Premium Outlet. Da vi ikke havde penge til vejafgifterne valgte vi en rute uden. Den tog lidt længere tid, men hold nu op nogle hyggelige små byer vi kom igennem. Husene var så pæne og velholdte og de lå i det frodige bjerglandskab. Smukt og idyllisk.

Dagens første rigtige stop var derefter outlet-shopping, hvor især Flemming fik brugt en del penge i Tommy Hilfiger. Men han fik også meget for pengene. Iben fik også gjort nogle gode køb, så der var en god stemning i bilen, da vi drog videre.

Dog var vi lidt spændte på, at skulle finde plads i et parkeringshus i Philadelphia og at komme ind i den lejlighed, vi havde lejet – da jeg forinden havde modtaget lidt kryptiske beskeder om, hvordan vi skulle komme ind. Men da vi kom frem gik det hele langt lettere end frygtet – og lejligheden er en rigtig skøn storbylejlighed med højt til loftet – to soveværelser og to badeværelser. (Iben sover på sovesofa i stuen). Vi hentede pizza på et nærliggende pizzaria, som vi spiste ved bordet i køkkenet, mens vi lagde planer for morgendagen.