Riverrafting i Keeseville

Dagen begyndte med morgenmad på econolodge, hvilket aldrig er noget at skrive hjem om, men vi blev dog mætte. Turen i dag skulle gå fra Albany til Montreal, hvilket ifølge google maps er en 3,5 timers lang køretur.

Efter et par timer drejede Flemming af fra Highway 87, så vi kunne finde et sted at stække ben og evt. få en kop kaffe. Hvad han ikke vidste, da han tilfældigt valgte en afkørsel, var, at byen Keeseville havde mere at byde på, end hvad første øjekast vidnede om.

Byen var meget lille, og mange af husene var ret faldefærdige, men en flod løb gennem byen og skabte en hyggelig atmosfære, ligesom en hyggelig og nærmest hip cafe lige midt i byen syntes at være stedet, man drak sin kaffe. Mens vi drak kaffe og delte en kage vi ikke kunne stå for, fandt Bedstfar en bruchure for Alisable Chasm – et sted med stejle klipper, vandfald og smuk natur, hvor der bliver arrangeret ture i forskellige sværhedsgrader. Vi kørte dertil og valgte “the classic tour”, som bød på vandring langs stejle klipper i mange forskellige formationer, riverrafting gennem smalle klippepassager og lidt buskørsel til slut. Hold nu op, hvor var der smukt…… Iben og Flemming overvejede seriøst, om det var det smukkeste, vi har set her i USA endnu – og vi har alligevel set meget gennem årene. Bedstemor og jeg var mest i chok over, at noget så smukt ikke er nævnt i guidebøgerne, som vi ellers jævnligt kigger i for at beslutte, hvad vi vil se.

Inden vi kørte videre spiste vi på restepladsen vores cornbread fra dagen før – og de var stadig gode.

Efter denne overraskende spændende detour vendte vi næsen mod Montreal, hvor vi var fremme ca. 17.30. Efter indtjek og en tur på hotellets rooftop, hvor der er udsigt over en stor del af byen, fandt vi en sports-cafe, hvor aftensmaden blev indtaget som afslutning på endnu en fantastisk dag.