Catskills Mountains – På farten

Efter en let morgenmad var vi kl. 8.15 klart til at komme på farten. Jeg var både spændt og lidt nervøs, da vores GPS-system ikke har virket specielt godt de første dage. Og hvor det rimeligvis er til at leve med, når man kører rundt i mindre trafikerede områder, så er det helt umuligt, hvis det ikke virker inde midt i New York. Heldigvis har den virket næsten upåklageligt i dag, og selv turen gennem New York gik uden fejl og var et smukt gensyn med Manhattan og dens skyline.

Ellers har vi mest kørt i bjerge i dag – smukke, grønne bjerge. Vi har kørt rundt i Catskills Mountains, gennem den lille landsby Woodstock, som er bedst kendt for musikfestivalen i 1969, og vi har set kaaterskill falls, som er de højeste vandfald i staten New York med sine knap 80 m.

Inden vi nåede bjergene gjorde vi dog stop i Woodbury Common Premium Outlet, hvor ca. 220 butikker frister indkøbsglade kunder. Flemming gik selvfølgelig Hilfiger-amok, og vi andre fik også alle købt lidt lækkert, så alle havde smil på læben – især fordi det bare er så super billigt, at man virkelig føler, at man har gjort en god handel.

Aftenen blev på ægte amerikansk vis sluttet af med de bedste spareribs og cornbread – guf. Og som ægte amerikanere forlod vi restauranten med en doggybag, for vi kunne umuligt spise hele vores meget lækre cornbread. Vi gik alle supermætte og glade i seng efter en dejlig dag.