San Diego Zoo

En fantastisk flot zoologiskhave har vi besøgt i dag. Der var ufattelig mange forskellige dyr i utrolig smukke omgivelser. Vi gik gennem regnskov, fløj hen over hele haven i svævebane og kørte rundt i haven i bus, mens vi fik fortalt om dyrene, vi kørte forbi. Vi så en hel del arter, vi aldrig har set før. I zoo gjorde de meget ud af at fortælle om, hvor truede de forskellige dyrearter er. Og der blev gjort meget ud af at fortælle, at vi jo er den eneste art, der kan gøre noget for de truede dyr og for klimaet generelt. Det havde meget større fokus, end vi har oplevet i Danmark, så det passer ikke helt, at amerikanerne ikke har fokus på miljøet. Haven er så stor, at vi ikke engang fik set det hele. Men til sidst orkede vi ikke mere. Vi havde det varmt og ville alle bare gerne hjem og i poolen.

Poolen var som altid perfekt underholdning for Iben, der øver sig i at svømme uden bælte og luffer, da vi har glemt dem hjemme i Danmark. Lidt solbaden blev det også til for forældrene. Skønt! Det her er virkelig livet. Godt at der stadig er lang tid til, vi igen skal vende næsen mod kolde Danmark.

Iben skriver:

I dag har vi været i en zoologiskhave, og der var en masse dyr. De hjalp pandabjørnene til ikke at blive udryddet. Jeg elskede at se elefanterne og zebraerne og girafferne. Jeg synes også, at der var en koalabjørn, som så så sød ud, da den sov. Der var også nogle buske, som var formet som elefanter, hvor man gik ind, og de havde stødtænder på.
Jeg har lært at sømme i swimmingpoolen i dag. Men jeg er nu alligevel mest sikker, når mor eller far holder mig under maven.