Disney Hollywood Studios

Tirsdag 25/7Disney Hollywood Studios – here we come!!! Vi har i dag haft en dejlig, men også varm dag i Disney. Denne park er anderledes end de andre, idet den bevæger sig rundt om filmens historie. Således var den første forlystelse, vi prøvede, da også en 22 min. lang tur ned ad filmhistoriens erindringsallè. Eneste minus var, at vi stod i kø i næsten en time i bagende sol for at komme ind. Af andre spændende forlystelser skal nævnes:

Toy Story Mania, hvor man skulle skyde på ting og figurer og derved score point. Iben og Flemming overgik vi andre med over dobbelt så mange point. Flemming blev turens topscorer.


The Twilight Zone Tower of Terror, som kun Flemming og Bedstefar prøvede.

Sing along show med Frozen, som var god og sjov underholdning for hele familien, mens Iben og jeg blev helt salige over at høre sangene igen.

Muppet Vision i 3D, hvor Kermit og de andre kendte figurer viste sig fra deres charmerende side helt tæt på vores ansigter, da de kom helt tæt på i 3D.

Rock’n’Roller Coaster, som er en ret vild rutchebane, hvor man vender på hovedet hele 3 gange,  og hvor turen foregår i en limosine. Den forlystelse fik Iben og Flemming lov til at prøve alene, da vi andre ikke turde. Til gengæld var de helt vilde af begejstring, da de kom retur. Iben, som havde haft lidt ondt i maven tidligere på dagen, konstaterede, at det var utroligt, at man kunne være lidt skidt og så tage op i en rutchebane, for så at være frisk og ikke kunne stoppe med at smile, når man kom ned.

Vi så og prøvede flere andre ting også, men dagen skulle selvfølgelig sluttes af med showet Fantasmic, som foregår i et amfiteater med plads til 7000 mennesker. Showet var flot og Disney-magisk, lige ind til det pludselig stoppede, og der over højtalerne blev sagt, at showet desværre ikke kunne fortsætte pga tekniske problemer. Jeg tror dog kun, vi manglede de sidste 5 min., men det var alligevel ærgerligt ikke at få slutningen med.


Mens vi gik mod udgangen, begyndte fyrværkeri-showet, som vi kunne beundre, mens vi gik i de hyggelige gader med souvenirbutikker.Da vi atter sad i bilen, var vi alle meget trætte og fyldte med oplevelser. Vi havde endnu ikke fået aftensmad, så kørte forbi Subway og fik en sandwich med hjem. Da vi havde spist den, gik vi 3 piger på hovedet i seng, mens de to mænner slappede lidt af i varmen på terrassen.