Disney – Magic Kingdom

Lørdag 29/7


Så blev det Disney Magic Kingdom. Parken er lige så fantastisk magisk, som vi husker den fra første besøg for 7 år siden. Men denne gang kunne vi se en hel anden del af parken og prøve nogle helt andre forlystelser, da Iben nu er 13 år og ikke 6 år som sidst. Vi var derfor i spøgelseshus og rutchebaner og brugte ikke tid på Meet and Greet med Mickey og Minnie denne gang.
Dog måtte vi igen besøge forlystelsen ”It’s a small world” med den ørehængende melodi, som vi alle kan huske fra sidst. Dagen var varm, men ikke så varm som da vi var i Hollywood Studios. Og åbenbart kan vi heller ikke være i Magic Kingdom her i Florida, uden at der skal regne lidt. Så da vi stod og så paraden, begyndte det at styrte ned. Vi krøb dog i læ under regnslag – og så gik det alligevel. Efter 10 min. var uvejret drevet over, og solen tittede igen lidt frem. Flemming og Iben rendte dog rundt med våde fødder resten af dagen, da de havde lukkede sko på.

Ved 20 tiden var vi så trætte, at vi besluttede ikke at vente på fyrværkeriet kl. 21.00. Istedet forlod vi parken på et tidspunkt, hvor vi faktisk kunne komme derfra uden at stå i kø, og efter en dag hvor vi havde stået en hel del i kø, var det også værd at tage med.

Inden vi forlod parken, fik Iben dog brugt lidt feriepenge på en kop med Beauty and the Beast.
På vejen hjem købte vi en sandwich, som vi spiste hjemme. Her fik vi igen selskab af en karkelak. Men da trætheden var tyngende, kunne vi piger ikke helt se det sjove i dens besøg, hvilket mændene udnyttede. Især kunne jeg ikke se det sjove i det, da den forsvandt ind på vores soveværelse, og vi så ikke kunne finde den igen. Men heldigvis var vi så trætte, at vi faldt i søvn med det samme alligevel.