Endnu en køredag

I morges stod vi op i vores lille hytte i skoven i Groveland. Efter en ordentlig stak pandekager på en nærliggende cafe, var vi klar til endnu en dag på vejene. Iben er virkelig utrolig tålmodig til al den køren. Når bare hun har sin I-pod og kan sidde og høre podkasts, så er alt ok. Men efter i dag siger hun alligevel, at hun glæder sig til, at vi har en dag i morgen, hvor hun og jeg ingen særlige planer har.
Vi kørte mod Napa i dag, men da vi kom til Napa besluttede vi at tage de sidste 60-70 km. også, så vi kunne komme helt til Pentaluma, som egentlig var morgendagens destination.
70 km. føles virkelig som et lille ekstra stykke her. Det er lidt sjovt at tænke på, når vi ved, hvor langt det føles, når vi skal køre det hjemme i Danmark.
På vejen hertil kørte vi gennem frodigere landbrugsjord, end vi tidligere har set, smukke bjerge med træer og vinmarker. Altså endnu en smukt og igen anderledes naturoplevelse. Vi er meget facinerede af, hvor varieret naturen er her i Californien.
Pentaluma er en mindre by på størrelse med Hobro, siger Flemming. Byen ligger ca. 45 min. kørsel nord for San Francisco. Herfra sendes der åbenbart et radioprogram, som er lidt kult, hvis man er it- og tekniknørd. Flemming har fået lov til at komme ind og møde guruen og overvære tilblivelsen af et program i morgen, så det glæder han sig ret meget til. Desuden er det smart at være så tæt på San Francisco på tirsdag, hvor vi skal aflevere bilen senest kl. 10.30. Men vi har altså et par dage i overskud, hvor vi ikke har planlagt noget endnu.
Det gør dog ikke så meget, for vejret er faktisk bedre her oppe, end vi troede det ville være. I dag har der været 25 grader og sol. Og vi har værelse lige ud til en swimmingpool, så der kommer vi nu nok til at bruge lidt tid. Og så har vi selvfølgelig fået fat i nogle bruchure over området, så vi finder nu nok på noget.