Gensyn med San Francisco

Først og fremmest vil vi gerne sige tak til alle jer, der er søde til at skrive kommentarer til os. Det er altid dejligt med lidt nyt hjemmefra, og med kommentarer til billederne og det vi skriver.
Vi blev vækket tidligt i dag. Ikke af vækkeuret, der ellers var sat til at ringe 7.30, men af banken på døren ved værelset ved siden af, hvor der åbenbart var en, der ikke gad stå op og gå på arbejdet. Vi har erfaret, at de billige moteller bruges af arbejdere, som bor der i løbet af ugen. Det er dog igen tydeligt, at det er dem på bunden af samfundet, der er nødt til at leve sådan. På det sidste motel var der sat en seddel op om, at man ikke måtte bo der mere end 28 dage i træk, så skulle man være væk i 7 dage, inden man måtte tjekke ind igen. Helt tydeligt fordi de har haft problemer med nogle, der ellers vil bo der fast. Et værelse koster ca. 280 kr. i døgnet. Men man må bo fire på et værelse, og så bliver det jo pludselig meget billigt. Men sikke et liv, at bo på forskellige moteller, fordi man ikke har råd til at få tag over hovedet på anden vis.
Lidt over 9 kørte vi fra Pentaluma og cirka en time senere gjorde vi vores entre i San Francisco via Golden Gate Bridge. I dag var den ikke indhyllet i tåge, men stod rød og fin i formiddagssolen.
Så blev bilen afleveret, og vi fik afleveret vores baggage på hotellet, så vi atter kunne slentre rundt i de snor-lige, men kuperede gader. Vi fik tanket vores mobil op, så den nu skulle virke resten af turen. Desuden fik vi købt en lille håndbagage-kuffert, så nu er vores pladsmangel hvis midlertidigt løst.
Frokosten blev indtaget på Loui’s Diner. En rigtig amerikansk diner, som vi alle kender dem fra amerikanske film, med bokse man sidder og spiser i, hvis man da ikke vælger, at sidde langs disken. 60’er stilen var intakt bl.a. med billeder af Marilyn Monroe på væggen.
Da vejret igen i dag var helt fantastisk satte vi os efterfølgende ned på Time Square, hvor vi bare sad og kiggede på livet der, spillede lidt I-pod og slappede af. Vi kan godt se, at vi igen er kommet til storbyen. Her er folk mere hippe, og der er langt færre overvægtige, end man ellers ser i gadebilledet herovre. Til gengæld bliver vi også igen konfronteret med alle tiggerne.
Det er rart at være her igen, så nu må vi virkeligt nyde dagen i morgen, inden vi drager videre til Iowa.