Golden Gate Bridge i tåge

20130703-202025.jpg

Hotellet vi bor på serverer morgenmad – men hvilken morgenmad! Det eneste vi blev budt på var diverse kager, så efter en meget usund morgenmad steg vi på en cabel car lige udenfor vores hotel. En billet koster 3 gange så meget som en busbillet, men det hører sig jo til at køre med en sådan i San Franciscos gader. Op og ned gik det, inden vi til sidst befandt os på Fisherman’s Wharf. Her slentrede vi rundt og så på gamle skibe, ledte efter søløver og spiste krabbesuppe i brødskål. To gange indenfor en time blev jeg ramt af en fugleklat, til stor morskab for især Iben. Hvordan man kan være så uheldig er mig stadig en gåde!!!
Et par busture senere befandt vi os ved Golden Gate Bridge, som dog var indhyllet i tåge. Vi gik et stykke ud på broen, kiggede ned og tog så bussen tilbage til centrum, hvor vi nød en tiltrængt Starbucks kaffe.
Iben fik derefter købt øretelefoner i lilla, og så kan det nok være, hun fik travlt med at komme hjem på hotellet, så hun kunne få dem i brug.

Aftensmaden blev en sandwich, som blev spist på hotelværelset, til stor glæde for især mig, der ikke orkede at være omgivet af en masse larmende mennesker. Trætheden dominerer nemlig stadig på det tidspunkt af døgnet.20130703-202146.jpg

20130703-202134.jpg