Hjemme igen

Vi har nu været hjemme i 10 dage, og når folk spørger, om det er godt at være hjemme igen, svarer vi ærligt – nej! Vi vil hellere være der. Selvfølgelig er det dejligt at se venner og familie igen. Det er også helt ok at gå på arbejdet igen, men vores hjerte er stadig i det store land på den anden side af atlanten. Det er spændende, hvornår det vender hjem!
Der er meget mørkt og koldt her, og her i weekenden fik vi endda sne nok til, at Iben og Laura kunne bygge snemand hos Mormor og Morfar.
Iben er rigtig glad for at være hjemme igen. Hun nyder at være tilbage i skolen blandt sine venner og at begynde til musik og gymnastik igen.
Heldigvis går vi julen i møde, så det er trods alt den hyggelige tid af vinteren, vi er kommet hjem til.
For nogle dage siden var vi ude at spise med Bo og Anette, som deler vores passion for USA. Det var dejligt at dele vores længsel med dem, for de kender den. De rejser dertil igen til september næste år (bare vi kunne tage med). Vi drømmer alle fire om at flytte dertil i nogle år. Mon det nogensinde lykkes? Det håber jeg! Men om ikke andet, så er det jo godt at have drømme og planer for fremtiden.

6 meninger om “Hjemme igen

  1. Flemming, I loved the video you made! I’m going to make mine soon, too. What a beautiful family and home 🙂 Thanks for sharing!

  2. Flemming, I loved the video you made! I’m going to make mine soon, too. What a beautiful family and home 🙂 Thanks for sharing!

  3. Flemming, I loved the video you made! I’m going to make mine soon, too. What a beautiful family and home 🙂 Thanks for sharing!

  4. Flemming, I loved the video you made! I’m going to make mine soon, too. What a beautiful family and home 🙂 Thanks for sharing!

  5. Flemming, I loved the video you made! I’m going to make mine soon, too. What a beautiful family and home 🙂 Thanks for sharing!

  6. Flemming, I loved the video you made! I’m going to make mine soon, too. What a beautiful family and home 🙂 Thanks for sharing!

Lukket for kommentarer.