Ikke som planlagt

20130721-162230.jpg

Så kom dagen, hvor vi kørte væk fra kysten og ind i landet – og dermed steg temperaturen drastisk. Her er 40 grader, og vinden føles som om, den blæser ud af en ovn.
Ikke ret meget er gået som planlagt i dag, men heldigvis har vi alligevel haft en rigtig hyggelig dag.
Meningen var, at vi skulle køre direkte til Palm Springs, hvorefter vi skulle køre ud til Joshua Tree National Park. På vej til Palm Springs kom vi imidlertid forbi et kæmpe Premium Outlet med 120 butikker – og det fristede os over evne, så vi endte med at holde frokostpause der i gode to timer, inden vi kørte videre. Vi var dog alle forholdsvis mådeholdne, da vi jo ved, at vi får en hel dag til shopping sidst på turen.
Da vi så kom til Palm Springs, viste det sig, at det var ret besværligt at komme herfra og til Joshua Tree NP, så det måtte vi droppe. I stedet havde vi så pludselig ret god tid til at se os om i Palm Springs. Men der er en kæmpe brand i bjergene, som støder op til byen, så det er ikke alt for sundt for lungerne at gå ude, da der drysser med aske konstant. Vi kørte derfor mest rundt og så byen fra bilen, men fandt dog en hyggelig Diner til vores aftensmad.
Tilbage på hotellet fik vi spillet to spil UNO. Det første vandt jeg, og det næste vand Iben, og så var vi vældig godt tilfredse.
Palm Springs er en hyggelig ferieby, hvor mange af de kendte og rige har et vinterhus, da her er varmt selv om vinteren. Dog er vi glade for, at vi skal videre i morgen, da byen ikke lever op til sit mest charmerende dækket i aske. Og at bruge swimmingpoolen er helt udelukket.

20130721-162249.jpg

20130721-162255.jpg

20130721-162509.jpg