Kobberbryllup i syddanmark-nordtyskland

HHU-20131014-7

HHU-20131014-6

Solen skinnede, og selvom det blæste lidt, var vejret ret fantastisk for en efterårsdag. Vi kørte først til Dybbøl mølle, hvor vi nød den fantastiske udsigt og fik snakket lidt dansk/tysk historie.

Dernæst kørte vi til Sønderborg, hvor vi besøgte slottet. Det var utroligt informativt og ret spændende. Både Iben og jeg lærte i hvert fald noget nyt om dansk historie. Til sidst gad vi dog ikke mere museeum, og slentrede istedet i gågaden, hvor vi også fik lidt frokost. Her fik Iben desuden købt halloween kjole og selvlysende neglelak, og så var hendes lykke jo gjort.
På vejen tilbage til Flensborg kørte vi omkring Gråsten slot, som tog sig godt ud med vandet i forgrunden på sådan en solskinsdag.
Retur i Flensburg gik vi på jagt efter kaffe, hvilket vi fandt på en Mc Donald’s café. Efter lidt slentren i gågaden her, fandt vi en hyggelig italiensk restaurant, som blev stedet vi indtog vores aftensmad. Det var både rigtig hyggeligt og rigtig godt – og noget der ramte alles smag!
Tilbage på hotellet blev det tid til, at Iben skulle prøve sit nye neglelak, og eller blev der igen hygget med iPads og bøger.

HHU-20131014-8