Lang køredag til Middletown, Rohde Island

GPS’en stod fra morgenen på syv timer, så vi besluttede at benytte betalingsveje i dag, da det fik køretiden ned på 5,5 timer istedet, hvilket er noget mere spiseligt. Det kom til at koste os 7 dollars, men var klart det værd.

Vi kørte fra hotellet kl. 9.30 og var fremme kl. 17.10. Undervejs gjorde vi to stop, hvor det første trak lidt ud, da Iben gerne ville i en JC Penny’s butik for at lede efter Harry Potter strømper. Men da vi kom derind, blev vi andre også fristede, så vi endte alle med at gå derfra med et eller flere stykker tøj.

Dernæst skulle der selvfølgelig tankes op på en Starbucks, og Flemming skulle lige have downloadet nogle af de podcasts, som det meste af bilen lytter med på om cykelsport, når vi kører. Det er hyggelig underholdning, som får tiden til at gå lidt hurtigere. Iben læser dog på bagsædet og er igang med Lord of Rings (på engelsk).

USA er i denne weekend ramt af hedebølge, og det var derfor ikke nogen dum dag at sidde i en bil med aircondition. Heldigvis lyder det til, at der skal komme regn, og at temperaturen derefter vil falde igen mandag og tirsdag, for lige nu er der omkring 43 grader i New York, og det er lige varmt nok til os.

Fremme ved hotellet gik Flemming, Iben og jeg en tur over i en nærliggende Barnes & Nobel (stor boghandel). Det hygger vi os altid meget med, selvom vi ikke kan købe alt for mange bøger, da de vejer for meget i vores kufferter. Flemming fik dog købt en bog, og jeg fik købt et blad.

Aftensmaden fik vi på en kinesisk restaurant med buffet, hvor vi også kunne få sushi – lækkert.

(Dagens Avis!)