På tur omkring Sidney

Efter morgenmaden var vi klar til at tage på tur i bjergene – og i følge kortet var vi ikke lange fra de ting, vi havde planlagt, at vi skulle se. Men da Flemming tastede adressen ind på GPS’en, viste det sig, at der var 2,5 times kørsel dertil. Vi havde ikke lige taget højde for bjergvej. Øv! 🙁

Stemningen blev lige lidt presset, for hvad skulle vi så bruge dagen på? Heldigvis kunne de hjælpe os i receptionen. De foreslog os at køre til Howe Caverns. Det viste sig, at være en fin idé, som passede til os. Howe Caverns er en stor underjordisk hule/grotte, som er opstået pga vandets bevægelse gennem jordens indre. Vi tog en elevator ned i hulen, og blev her af tour-guiden vist rundt i 1,5 time. Her var snævre gange, sjove formationer og rindende vand i små bække. Vi var også ude at sejle inde i grotten. En rigtig fin oplevelse – men også en meget kold oplevelse.

IMG_6551

IMG_6549

Efter dette besøg trængte vi til frokost, som blev indtaget i den nærliggende lille bjergby, inden vi kørte turen på en time tilbage til motellet.

Vel hjemme trængte vi til lidt ferie-afslapning, så vi tog en slapper på værelset, inden vi mødtes for at planlægge de kommende dage. Vi vil helst ikke risikere igen, at blive overrasket over afstandene i bjergene. Det viste sig at være nyttigt, da vi f.eks. fandt ud af, at vi lige måtte lægge køreruten lidt om for i morgen, for at få set det vi gerne vil.

Aftensmaden blev indtaget på en rigtig lokal Diner. Både på beværtningen, gæsterne og maden vi kunne vi se, at vi nu er på landet i USA. Her er der ikke noget der er smart, nyt eller sundt! Og det var da også tydeligt at mærke, at de ikke var vant til at få besøg ude fra den store verden. Ejeren af stedet kom hen for at hilse på os og for at høre, hvordan vi havde fundet frem til hendes Diner.

IMG_2141

Tilbage på motellet løb Flemming en aftentur, mens vi andre slappede af med forskellige små sysler.