Pandekager

Onsdag 19/7

I dag har vi så slappet af. Vi begyndte dagen på IHOP (international house of pancakes). Åh, det er altid godt – og Iben fik sit elskede bacon til æg.

Dernæst fik vi handlet stort ind i Wallmart, så vi har lidt mad og drikke i huset. Wallmart er så stort et indkøbscenter, at Iben og jeg flere gange blev væk fra de andre, når vi liiige skulle finde noget. En gang måtte jeg ringe til Flemming for at spørge, hvor de var.

Hjemme igen blev der slappet af ved poolen, som nu endelig skulle indvies. Iben har stort set ikke været til at få op siden. Kun mens vi skulle have lidt frokost/eftermiddagsmad, kunne vi få hende på land.

Vejret har hele dagen været dejligt varm, dog med skyer på flere tidspunkter. Men da vi skulle afsted til vores aftensmadsdestinition, måtte vi afsted i silende regn. Og på de 10 meter ud til bilen nåede vi at blive rigtig våde. Mens vi spiste fortsatte regnen udenfor, men senere stilnede det igen af, så vi håber på det gode vejr igen i morgen.

Aftensmaden blev indtaget på Golden Corral. Maden er billig, og der er meget af den. Nok også derfor var der mange af de mindre velstillede amerikanere (meget pæn formulering), som havde fundet vej dertil. Det giver altid grobund for en snak om amerikansk kultur, som alligevel er meget anderledes end den danske i nogle geografiske områder – og det bliver svært ikke at komme til at sidde og stirre i forundring (og væmmelse) over, hvad er for os synes at være, en primitiv og enfoldig befolkningsgruppe.