Sidste dag i USA

20130729-212306.jpg

Iben skiver
I dag skulle vi kør til SF køreturen tog en god time men så kom vi da til SF(Jeg synes at de 4 uger er gået stærkt.,Jeg syntes at det har været sjovt men jeg syndes at det er godt at vi skal hjem for jeg savner det hele) Da vi så var ankommet skiltes vi efter en burger på Burgerking. Vi gik en tur rundt i byen vi mødtes igen og spiste aftensmad på en Luis Diner.

Christina skriver:
Så indfandt den sidste hele dag i USA sig. Vi talte alle om, at vi godt gad at fortsætte lidt endnu. Som Iben sagde, gad hun godt, at vi havde to uger mere, og så skulle vi hjem. Men det er jo kun rart, at vi har det sådan, for det tyder jo på, at vi har haft det godt og har nydt det.
Vi ankom til San Francisco lidt over kl. 10 og kunne derfor endnu ikke tjekke ind på hotellet, men vi afleverede vores baggage og afleverede bilen, som vi har kørt gode 4200 km i, i løbet af de sidste 4 uger. Efter det gik vi ud for at kigge på byen. Vi kiggede lidt på butikker og sad og nød at solen var fremme på Union Square.
Efter en frokostburger tjekkede vi ind, og så skiltes vi. Iben, Flemming og jeg gik en tur op i det italienske kvarter og næsten op til Coit tower, hvorfra man har en fantastisk udsigt over byen og vandet. Vi faldt over en lille pladebutik, hvor vi fandt nogle koncertplakater fra bl.a. Elvis’s koncerter. De var ret fine, og vi købte et par stykker. Ejeren gik straks igang med at snakke og fortælle om, at han rejste rundt i Italien, da Elvis døde. En anden kunde begyndte også at fortælle Elvis historier. Det var et rigtigt nørdested, men rigtig hyggeligt og sjovt at opleve.
På vej tilbage til centrum ville jeg lige gå igennem to pæle, i stedet for at gå udenom. Jeg kom dog ikke igennem uden at gå imod og mose lidt. Flemmings kommentar var “Vær dog lige lidt realistisk! Du glemte vist at tage højde for, at vi har været i USA og spist burgere i 4 uger!”. Jo, den skal vist stå på smalkost, når vi kommer hjem. Iben mener også, hun har taget et par spareribs på!
Bedstemor og Bedstefar havde også slentrer lidt rundt i gaderne, og fandt også ud af, at San Francisco virkelig er let at finde rundt i.
Tilbage på hotellet blev der igen pakket om, så vi forhåbentligt kan transportere plakaterne hjem til DK, uden de bliver krøllede. Iben blev badet. Og så var vi på Lori’s Diner og få den sidste aftensmad i USA i denne omgang. For forhåbentligt kommer vi tilbage til landet igen om nogle år. (Da Iben hørte, at jeg havde skrevet dette, var hendes første kommentar: “Til næste år”. Men så hurtigt kommer vi nu nok desværre ikke tilbage:-)

20130729-212317.jpg

20130729-212323.jpg