Smukke Lake Tahoe

20130728-220552.jpg

Iben skriver:
I dag startede vi med morgenmad på en IHOP der efter kørte vi op i bjergene hvor en dame havde bygget et stort hus som mindede hende om Norge og der fik jeg et nyt kamera eller et nyt for mig (det er mor og fars det gamle) men det første billede af mig er taget med det. Og så blev der spillet minigolf Bedstemor fik 54 og Far og Bedstefar fik 51 og Mor fik 49 og jeg fik 38 så jeg vandt.

20130728-220644.jpg

Christina skriver:
Lake Tahoe vinder ved nærmere bekendskab. Den er en turistby, der om sommeren har besøgende, der dyrker alle former for vandaktiviteter og om vinteren har gæster, der står på ski. Den minder lidt om en alpeby, men er stort set bare en hovedgade. Desuden er den ene del af byen Nevada og den anden del Californien. Statsgrænsen går lige gennem byen.
Vi kørte i dag op til et udkigspunkt, hvorfra vi kunne se ud over søen, med grønne træer i forgrunden og mægtige bjerge i baggrunden. Det var ufatteligt smukt. Her gik vi vist alle lidt amok med vores kameraer, men desværre er det ret svært at fange den storhed og farvespillet på et billede.
Jørgen har samlet nogle kæmpe kogler herovre, som han vil have med hjem. Vi mobber ham lidt med, at de skal fylde i hans baggage, og til sit forsvar sagde han i dag, at han mener, han kan få mere tid til at gå med de kogler, end Flemming kan med sit teknik. Det blev han ikke mobbet mindre af – for han skal godt nok bruge lang tid med de kogler så 🙂
På vej tilbage kørte vi forbi et minigolf-sted og besluttede os for at tage et spil på 18 huller. Det tog ca. 1 1/2 time, men Iben kunne sagtens være blevet ved. Hun var totalt i sit es, og lavede også “hole in one”. Da vi var færdige nød vi en is i varmen, inden vi kørte tilbage til hotellet. Her ville vi have været i poolen, men Iben og jeg kom igang med at spille “Ticket to Ride”, og det var pludselig mere interessant og hyggeligt end poolen, så da Flemming gik til poolen, blev Iben på værelset hos mig. Jeg tror bare, vi trængte til at sumpe og hygge. Det er rart med tid sammen, og så kommer historierne også. Forleden fortalte Iben, hvordan hende og Elin efter klaver leger, at de er to mænd, der drikker øl på bar (når de efterfølgende sidder under trappen og drikker deres the). De to mænd hedder Knud og Arthur, og de drikker sig fulde hver onsdag og får noget værre snak. De taler også med en ret anderledes stemme end Elin og Iben. (Helt vildt sjovt – totalt Søs og Kirsten agtigt. Men dem har de jo bare ikke set).
Aftensmaden i aften blev indtaget på Denny’s, og så var det tilbage og få en god nats søvn inden Outlet i morgen.

20130728-220544.jpg

20130728-220602.jpg

20130728-220623.jpg