St. Petersburg

Torsdag 27/7


Da meterologerne meldte regn fra kl. 17 og resten af aftenen, ville vi ikke bruge dagen i Disney, men i stedet kørte vi til vestkysten – ud til St. Petersburg. Turen derud tog små to timer i bil.

St. Petersburg er noget anderledes end Orlando, så vi slentrede en tur langs Central Ave. og fandt en Starbucks. Jubiii – turens første!!! Det blev nydt i fulde drag, og Iben fik sat Bedstemor ind i, hvordan man bruger Snapchat, så nu er hun også med på noderne. (Lige uden for Starbucks i et træ sad denne rovfugl og nød sit bytte).


Efter St. Petersburg kørte vi ud til Treasure Island og gik en tur på John’s Pass Boardwalk. En lille hyggelig mole, hvor der også var meget varmt i dag.

Dernæst gik turen til Candy Kitchen. I guidebogen står den beskrevet således: ”Original isbutik fra 1950, der får Ben & Jerrys til at fremstå som et fedtforskrækket diætprojekt.” Som iselskere måtte vi naturligvis forbi denne lille isbod. Havde vi ikke læst om den, var vi aldrig standset der, for den så lille og ubetydelig ud, men hold nu op hvor var det god is – og ikke engang dyrt.  


Efter dette lille iseventyr, gik vi en tur langs den mest fantastiske strand. Sandet var kridhvidt, og vandet var stort set lige så varmt som en opvarmet pool. Der lå den ene lækre villa efter den anden lige ned til vandet – og naturligvis også flere hoteller. Her var jeg lykkelig…. Det var så dejligt at gå der langs vandkanten med skønne mennesker omkring sig – og jeg kunne lige se mig selv sidde på terrassen i et af husene med et køligt glas hvidvin…. Men det kommer trods alt nok aldrig til at ske. Men bare tanken var opløftende.Da vi atter vendte snuden mod Orlando var der blevet rush-hour, så det tog noget længere at køre hjem.

Hjemme kørte vi forbi Walmart og købte pizza med hjem, for vi var godt sultne. Hele dagen havde vi jo kun spist den is. Og så blev der tid til at slappe af på terrassen med en kold øl. Udsigten er swimmingpoolen og ikke den mexikanske golf, men det er stadig virkelig skønt. Så der kom åbenbart ikke noget særlig regn alligevel i dag.