Ankomst til regnfulde New York

Vi kørte fra hotellet kl. 9.30 og gjorde efter godt en times kørsel ophold i New London, hvor vi spiste morgenmad på en Denny’s.

Derefter kørte vi direkte mod New York, og i dag var det slut med at slippe for køer. Vi holdt en del i kø, og vi var således først fremme ved hotellet lidt over kl. 15.00. Baggagen, bedsteforældrene og Iben blev hurtigt læsset af, og så kørte Flemming og jeg til lufthavnen for at aflevere bilen. Det tog godt en time hver vej, så vi var først retur kl. 17.30, og så skal jeg ellers lige love for, at der begyndte at regne. Vi fik varsler på vores telefon om farligt skybrud, men vi måtte jo ud i det dårlige vejr, for vi var ved at være godt sultne.

Selvom tonerne fra hot in the city klingede i hotellets reception, blev vi vist mere wet in the city. Vi fik dog kastet os ind på et lille pizzaria, som heldigt nok lavede gode pizzaer. Men selvom det stod ned i lårfede stråler og lynede og tordnede, så ville Iben og Flemming forbi en Starbucks, så de efterfølgende kunne sidde på værelset og læse og spille spil og nyde varme drikke.