Der bliver brugt penge i New York

Dagen begyndte med morgenmad hos den lille købmand, som ligger 50 meter fra hotellet. Sidste gang vi var her, spiste vi også morgenmad i baglokalet, hvor der kan klemmes nogle få mennesker ind.

Da vi havde fået fat i metrokortene til subwayen, skiltes vi fra bedsteforældrene. Vi tog ind på Naturhistorisk museum først, hvilket var et gensyn fra sidste gang. Det er stadig et interessant museum, og vi blev endnu engang imponerede over de kæmpe dinosaurskeletter, som fylder godt op i de ellers kæmpe rum. Der var dog mange mennesker – og overraskelsen var ikke i spil denne gang, så selvom det var hyggeligt at gense, så var det ikke som første gang.

Dernæst kørte vi med metroen downtown til Time Square, hvor vi gik rund blandt helt vildt mange andre og sad på trapperne på pladsen og bare nød at kigge ud over menneskerne og pladsen.

Dernæst fik jeg købt noget kosmetik i Macy’s, og så kaldte maverne på mad, som vi indtog på en upgrade burgerbar. Lige ved siden af den fik Iben øje på en Dr. Martens butik, så den måtte vi jo lige besøge – og sandelig om ikke vi her endelig fandt en butik, der havde de støvler, som Iben har gået og drømt om – og i hendes størrelse. De blev derfor købt og moderen fik også lige et par nye højhælede Dr. Martens med.

Endelig var det så blevet tid til, at Flemming og Iben skulle i en Apple butik og købe deres nye ipads. De blev købt på Fifth Avenue, og de købte begge en pen dertil, så da vi efterfølgende kom tilbage til hotellet, brugte de tid på at lege med og tegne på deres nyerhvervede legetøj. Vi fik også gjort budgettet op, for alt det vi har købt, så vi har overblikket over økonomien for turen.

Aftensmaden hentede vi på en Subway, og vi gik også lige forbi en Starbucks, så vi kunne hygge på værelset med det.

Alt dette blev til omkring 9 km. gang, hvilket ikke er så galt for en dag i storbyen.