Crater Lake


Vi brugte en del af formiddagen på at skype med familierne i Danmark, som vist var lidt nervøse over ikke at have hørt fra os i flere dage. Derefter kørte vi mod Crater Lake, som er den dybeste sø i USA (592 m.). Søen er blevet dannet efter en vulkan eksploderede og fik bjerget til at kollapse. I krateret er så samlet smeltevand og regnvand, og derved er søen opstået. Søen ligger højt i bjergene, og man kan derfor kun komme dertil nogle få måneder om sommeren. Resten af året er der så meget sne, at vejene er lukker. Der var heller ikke alle veje, der var åbne i dag, og der lå også stadig en hel del sne, der hvor vi kørte. Dog var vejene ryddet. Søen er utrolig smuk og bestemt køreturen værd.
Fra Crater Lake kørte vi mod Springfield. Hele køreturen i dag viste sig at blive virkelig smuk. Vi kørte i bjerge, gennem kæmpe skove, langs brusende floder og kæmpe bjergsøer. Som vi snakkede om igen i dag, kan man måske nok se alle disse ting andre steder, men når man ser dem her, skal man bare lige gange med mindst 10. Der er bare noget om, at alting er større her i USA.

Iben fik i dag købt sig en bog med flotte billeder af de forskellige nationalparker i USA. Den vil hun gerne vise til sine venner, for som hun siger, er der ikke nogen af dem, der rejser så meget, og de forstår derfor ikke helt, hvor flot det er, alt det hun ser. Så nu kan hun vise dem billederne fra bogen. Godt tænkt, og dejligt at hun tænker over, at hun faktisk oplever en del, som ikke er alle forundt.

   

   

   
Vi nåede sent til Springfield, men alligevel skulle vi hurtigt videre, for Flemming skulle i Best Buy og købe en ny/ekstra linse til vores kamera og en eller anden optagedims. Det er jo med at benytte sig af, at denne stat ikke har skat på varer.

Selvom vi oplever meget, og derfor måske ikke får slappet så meget af, som vi burde på en sommerferie, så er en dag som i dag virkelig bare fantastisk. Når jeg sidder i bilen og kigger ud på den ufattelig smukke natur, vi kører igennem, mens James Blunts gode musik fylder mine øregange, og Flemming og Iben er i bilen hos mig, så strømmer lykken ind over mig, og jeg ville ønske, tiden kunne stå stille.