En dyr dag – af flere grunde

20130726-220241.jpg

Dagen begyndte meget tidligt for mit vedkommende, da jeg vågnede pga blærebetændelse. Øv! Efter morgenmaden begav Flemming og jeg os derfor ud for at stifte bekendskab med det amerikanske sundhedsvæsen. Der var naturlig en del ventetid, og inden man overhovedet kunne komme ind til lægen, skulle man betale 94$. Hos lægen skulle jeg selvfølgelig have taget en urinprøve, og det kostede ekstra. Da de kunne se på den, at jeg havde kraftig blærebetændelse, fik jeg tilbudt en indsprøjtning med penicillin, således at jeg hurtigst muligt kunne starte behandlingen. Men den kostede også ekstra. Så jeg endte med at slippe ca. 150$. Og så skulle vi så forbi et apotek og have det andet penicillin, som jeg skal tage i 5–7 dage.
Det tog ca. to timer at komme igennem hele møllen, og så var det bare med at få checket ud, da vi kom tilbage på hotellet. Derefter kørte vi til byen Fresno, hvor vi skulle i Best Buy og købe kamera til Chris og os. Skæbnen ville, at der lå en Dress Barn lige ved siden af, som Bodil og jeg syntes, det var sjovere at besøge. Jeg fik købt kjole til Martin og Louises bryllup, og Bodil fik også købt et par kjoler mere. Når man går i prøverummet, vil de gerne skrive ens navn udenfor, så de kan tiltale en ved navn. De er bare ikke så gode til at høre efter, hvilket navn man siger, så i går hed jeg Lucia, men det er trods alt bedre end Bullz, som Bodil kom til at hedde i dag. Ikke et særlig smukt navn. Efter al køberiet var vi blevet sultne, og vi spiste pizza et sted, hvor vi fik lov til at sidde indendøre – heldigvis – for der var pænt varmt udenfor igen i dag.
De sidste 200 km. til Jamestown blev derefter tilbagelagt, dog med en lille Starbucks pause. Vi var først fremme ved 18-tiden, men så var Flemming, Iben og Jørgen også klar på at springe direkte i poolen for at blive kølet lidt af. Til aftensmad kørte vi ind til den lille guldgraverby, Jamestown. Den ligner virkelig også en gammel westernby – men rigtig flot vedligeholdt. Så en rigtig charmerende by at komme til, inden vi i morgen skal køre over bjergene til Lake Tahoe.

20130726-220214.jpg