Endnu en dejlig dag i New York

Tilfældigvis mødte vi bedsteforældrene hos den lille købmand, hvor vi åbenbart alle havde bestemt os for, at vi ville indtage morgenmaden. Det tog dog laaang tid i dag, inden de fik smurt vores bagels og havde fattet, at vi alle gerne ville have en juice. Bedstefar fik først sin mad, da vi andre var færdige med at spise, og da han fik den, var det ikke det, han havde bestilt, så kan klagede selvfølgelig, fik en ny omgang, som stadig ikke var helt rigtig, men da orkede han vist ikke at klage mere, så han spise det, han fik.

Flemming, Iben og jeg forlod dog købmanden, inden Bedstefar var færdig med at spise, for at køre downtown til 9/11 memorial. Inden vi kom dertil, fortabte vi os dog lidt i det store indkøbscenter Westfield, som ligger lige derved, og hvis arkitektur er utrolig flot. Der er utroligt mange butikker, som alle ligger under gadeniveau – og alligevel er der lyst og pænt i centeret. Vi fandt en Pandorabutik, da Iben gerne ville have en charm til sit armbånd her fra USA. Hun fandt en, der minder om en Starbucks-kop, så det er helt sikkert en, hun kan huske, at hun har købt her.

9/11 memorial var et spændende, skræmmende og rørende museum, som vi endte med at bruge tre timer på. Vi brugte en audioguide, som vi downloadede på vores telefon, og fik så herfra fortalt historier om de ting vi så. Sikke et mareridt for så ufatteligt mange mennesker.

Efter museet gik vi en tur ned mod vandet i Rockefeller park, men sulten overmandede os, så vi søgte hurtigt op mod butikkerne, for at få noget mad. Faktisk ville vi også gerne have haft en is, men Mc Donald’s var løbet tør for is. Simpelthen utroligt, som diverse steder er løber tør for ting på denne tur!

Efterfølgende gik vi tilbage til Rockefeller park, for at sidde på en bænk med udsigt ud over vandet i skyggen og hygge, snakke og læse. Flemming gik dog forbi en Starbucks først, så han kunne få en kaffe med.

Først da Flemming og jeg var så tissetrængende, at vi ikke kunne holde os mere, gik vi derfra, hvilket var lidt øv, da vi virkelig allesammen nød det.

Vi gik tilbage til Westfields toiletter, og da vi alligevel var i centeret, kunne jeg jo ligeså godt købe den ring, som jeg havde forelsket mig i hos Pandora, da Iben købte sin charm.

Efter godt en halv time i subwayen var vi tilbage på hotellet, hvor vi dog kun var kortvarigt, da vi skulle ud at finde noget mad. Det blev til en sandwich, som vi spiste i Central Park. Da vi gik derfra var klokken 21.00, og Starbucks var desværre lukket, så kaffen måtte istedet købes hos den lille købmand, selvom det var en noget anden kaffekvalitet.

Dagen sluttede af med, at vi fik forsøgte at tjekket ind på vores flyrejse til i morgen, men det kunne vi desværre ikke, så det må vi vente med til i morgen i lufthavnen.