Endnu en rolig dag

Alle i huset sov lidt længe i dag. Og Chris og Flemming sov rigtig længe – helt til 11.15. Iben, Bedstemor og jeg gik på lidt shopping. Vi ville bl.a. have købt nogle Disney t-shirts, og det lykkedes og lidt mere til.
Ellers har drengene dyrket motion i dag, vi har vasket tøj, Iben har af egen fri vilje lavet lidt lektier, og ellers har vi slappet af.
Inden aftensmaden, som blev spist på Appelbees, var vi et lille smut i en Outlet.
Alt i alt en meget rolig og afslappende dag, som der egentlig ikke er så meget at fortælle om.
Jeg kan så småt begynde at mærke, at rejsen nærmer sig en ende. Jeg begynder at tænke lidt på skolen og praktiske gøremål der hjemme, som jeg ellers ikke har skænket mange tanker de sidste uger. Faktisk er jeg overrasket over, hvor langt væk det har føltes. I begyndelsen læste jeg lidt i bogen og læste referat fra lærermødet. Men hurtigt gled det i baggrunden og helt ud af mine tanker. Jeg tror, det har været sundt at rykke stikket helt ud. Men det bliver sikkert rigtig hårdt at komme hjem til arbejde, pligter og tidsplaner igen. Men det tager vi til den tid. Lige nu vil jeg glæde mig til Sea World i morgen. Vi var så vilde med det i San Diego, at vi gerne vil opleve det her også. Og så vil vi også gerne, at de andre skal opleve det.

6 meninger om “Endnu en rolig dag

 1. Tja, alting har en ende… og vi er bestemt også ved at tænke seriøst over, at I snart kommer hjem. Bl.a. er jeg ved at rydde op på lærerværelset! Det ses at både Flemming og jeg har været borte…
  Desuden har jeg hevet sengetøjet af jeres dyner for at få vasket det, inden I kommer hjem. Og jeg vil støvsuge og lufte godt ud, så i ikke skal indånde gammelt støv, når I kommer hjem. Det gik fint med svensk besøg i huset. Tusind tak!

  Nyd de sidste dage – og velkommen hjem næste weekend!
  Linda

 2. Tja, alting har en ende… og vi er bestemt også ved at tænke seriøst over, at I snart kommer hjem. Bl.a. er jeg ved at rydde op på lærerværelset! Det ses at både Flemming og jeg har været borte…
  Desuden har jeg hevet sengetøjet af jeres dyner for at få vasket det, inden I kommer hjem. Og jeg vil støvsuge og lufte godt ud, så i ikke skal indånde gammelt støv, når I kommer hjem. Det gik fint med svensk besøg i huset. Tusind tak!

  Nyd de sidste dage – og velkommen hjem næste weekend!
  Linda

 3. Tja, alting har en ende… og vi er bestemt også ved at tænke seriøst over, at I snart kommer hjem. Bl.a. er jeg ved at rydde op på lærerværelset! Det ses at både Flemming og jeg har været borte…
  Desuden har jeg hevet sengetøjet af jeres dyner for at få vasket det, inden I kommer hjem. Og jeg vil støvsuge og lufte godt ud, så i ikke skal indånde gammelt støv, når I kommer hjem. Det gik fint med svensk besøg i huset. Tusind tak!

  Nyd de sidste dage – og velkommen hjem næste weekend!
  Linda

 4. Tja, alting har en ende… og vi er bestemt også ved at tænke seriøst over, at I snart kommer hjem. Bl.a. er jeg ved at rydde op på lærerværelset! Det ses at både Flemming og jeg har været borte…
  Desuden har jeg hevet sengetøjet af jeres dyner for at få vasket det, inden I kommer hjem. Og jeg vil støvsuge og lufte godt ud, så i ikke skal indånde gammelt støv, når I kommer hjem. Det gik fint med svensk besøg i huset. Tusind tak!

  Nyd de sidste dage – og velkommen hjem næste weekend!
  Linda

 5. Tja, alting har en ende… og vi er bestemt også ved at tænke seriøst over, at I snart kommer hjem. Bl.a. er jeg ved at rydde op på lærerværelset! Det ses at både Flemming og jeg har været borte…
  Desuden har jeg hevet sengetøjet af jeres dyner for at få vasket det, inden I kommer hjem. Og jeg vil støvsuge og lufte godt ud, så i ikke skal indånde gammelt støv, når I kommer hjem. Det gik fint med svensk besøg i huset. Tusind tak!

  Nyd de sidste dage – og velkommen hjem næste weekend!
  Linda

 6. Tja, alting har en ende… og vi er bestemt også ved at tænke seriøst over, at I snart kommer hjem. Bl.a. er jeg ved at rydde op på lærerværelset! Det ses at både Flemming og jeg har været borte…
  Desuden har jeg hevet sengetøjet af jeres dyner for at få vasket det, inden I kommer hjem. Og jeg vil støvsuge og lufte godt ud, så i ikke skal indånde gammelt støv, når I kommer hjem. Det gik fint med svensk besøg i huset. Tusind tak!

  Nyd de sidste dage – og velkommen hjem næste weekend!
  Linda

Lukket for kommentarer.