Seaworld once more

.
Endnu en dag i Seaworld ventede os. Det gik ikke helt så godt med vore “låne-billetter” i dag, så det endte med, at Bodil, Jørgen og Chris kom til at betale fuld pris. Da det var overstået, var vi dog klar til dagen.
Solen skinnede fra en skyfri himmel, men temperaturen var betydelig lavere end for nogle dage siden. Så vi frøs i skyggen, selvom vi i dag, alle havde fundet de lange bukser frem. Det blev dog bedre op af dagen, hvor solen fik mere magt. Men rigtig varmt blev det dog aldrig.
Chris og Flemming begyndte med en tur i en af de store rutchebaner. Der er to rigtig vilde og mega lange rutchebaner i parken, og drengene prøvede dem begge. Den ene endda to gange. Efter hvad de siger, er især den ene den vildeste rutchebane, de nogensinde har prøvet.
Parken er anderledes end den i San Diego. Den er lidt større og faktisk også hyggeligere at gå rundt i. Der var også lidt flere shows på programmet her. Vi så endnu engang både delfin-, søløve- og spækhuggershowet. Derudover så vi et show, som skulle forestille at foregå under vandet med akrobatik og dans.
Selvom delfinshowet byggede på samme historie som sidst, var det ikke helt så gennemført. Historien blev lidt mere sat til side, og delfinerne lavede ikke slet så mange spring som i San Diego. Spækhuggershowet havde slet ikke historien om drengen, der drømte om at komme tæt på disse enorme dyr, og hvis ønske til sidst gik i opfyldelse. Showet havde slet ikke en historie, så hvorfor hed det mon alligevel Believe? Til gengæld var der en lille spækhuggerunge på kun 4 uger, som vi så svømme rundt sammen med sin mor. Vi skulle heller ikke råbe på Shamu, som så kom og sprøjtede med vand på publikum. Men der blev dog sprøjtet lidt, på trods af de kolde temperaturer.
Søløveshowet var dog bedre her. Historien var en hel anden. Den handlede om sørøvere og var mere sammenhængende, end historien fra San Diego.
Legeområdet for børn var også betydelig større her. Og Iben fik prøvet en del karuseller, rutchebaner mv. Rigtig fedt.
Hun ville rigtig gerne have prøvet at fodre delfinerne, som hun mener, er de sødeste dyr i verden. Der var dog meget lang kø, og det kostede en del ekstra, så det blev ikke til noget. Men vi så meget på delfinerne, som virkelig er sjove, søde og legesyge dyr, der selv opsøger kontakt med mennesker. Ibens store drøm er i dag at komme til at svømme med delfiner. I tirsdags var drømmen at arbejde i Disney og blive klædt ud som prinsesse hver dag. Ak, ja, der er mange spændende ting, man kan – om ikke andet kan man da drømme om dem.
Parken lukkede kl. 18.00. Men selv da var Iben træt af, at vi skulle hjem. Det må virkelig være et tegn på, at dagen har været god, for på det tidspunkt havde vi været i parken i 8 1/2 time. Selvom vi alle er ret trætte lige nu, er det bestemt også det indtryk, vi sidder tilbage med. Omend dagen ikke helt kan måle sig med den næsten magiske oplevelse, vi havde i Seaworld i San Diego.