Fra Roanoke til Wintergreen

Vi spiste morgenmad på hotellet og kørte derefter op for at se Mill Mountain Star – den største menneskeskabte stjerne, som er placeret i bjergene med udsigt ud over Roanoke – og som er byens varetegn. Herfra kunne vi se det meste af byen.

Dernæst kørte vi tilbage ind i centrum af byen for at komme i en Barnes & Nobel. Både Iben og jeg fik købt bøger – og vi fik alle provianteret fra den Starbucks, der lå i butikken – inden vi kørte mod dagens destination. Vi kørte langs Blue Ridge Parkway, som er en rute, der bugter sig gennem bjergene. Her gjorde vi stop ved utallige udsigtsposter, hvor vi nød den smukke, frodige og storslåede natur. Vi så også et vandfald, som vi selvfølgelig måtte ned til, så vi kunne få taget billeder.

Da vi ankom til vores hytte ved 16 tiden, blev vi positivt overraskede. Vi har en hytte med altan ude midt i skovområdet og bjergene. Når vi går til den nærmeste købmand, er det en rigtig Hill Billy oplevelse med country musik. Vi er virkelig komme ud i ingenting, og der er bare fred og ro. Vi kan høre fuglene – men ellers er her helt stille.

Efter vi havde nydt pizza på terrassen, fortabte vi os i hver sin bog og nød stilheden.