Roanoke

Vi vågnede op i Virginia Beach, men forlod hotellet uden morgenmad. I stedet kørte vi til en Denny’s restaurant, hvor vi spiste æg, bacon og pandekager. Men restauranten var ikke ligefrem lækker – og Flemming mistede nærmest appetitten.

Han blev dog glad, da vi efterfølgende kørte i endnu et Outlet. Igen blev der handlet stort ind, så det største problem nu er, om det hele kan være i kufferterne. Men alle var glade, da vi et par timer efter kørte mod Roanoke.

Vi ankom først til byen, som ligger godt gemt inde mellem en masse bjerge i Virginia kl. 17.30. Da vi ikke havde fået mad siden morgenmaden, var vi godt sultne og kørte ud til en skøn restaurant – Olive Garden – hvor vi fik lækre spaghettiretter med salat og hvidløgsbrød.

Efter maden kørte vi lidt rundt for at finde en Barnes & Nobel – og den fandt vi, men det var ved at være sent, så parkringspladsen var stort set tom. Iben fik således sin debut med at køre bil i USA – på parkeringspladsen tog hun et par runder i den kæmpe bil – og hun syntes til og med, at det var sjovt.

Tilbage på hotellet gik Iben, Flemming og Bedstefar ud for at sidde ved poolen og nyde aftenfreden, men pludselig kom der en tordenbyge og de måtte løbe indendørs. De nåede dog ikke ind uden at blive ret så våde.