Mere Pizza

Vi har for første gang i vores USA-rejse-historie valgt at tage den helt med ro i begyndelsen af ferien. Vi har således stort set startet med en solbadeferie denne gang, hvilket både har været afslappende og på grænsen til det kedelige. Men som vi har talt om, er det nok meget godt, at krop og sjæl kommer ned i gear efter en hektisk tid med meget arbejde hjemme. I dag nåede vi så det punkt, hvor jeg begyndte at slappe så meget af, at jeg stort set brugte en hel dag på ingenting og næsten syntes, det blev for meget, at vi skulle ud at spise til aften. Så nu er vi helt nede i gear og trænger til at få lidt mere tempo på, hvilket kommer til at ske i morgen.

Vi har dog fået læst meget de første dage, hvilket har været skønt at have tid til. Bedstefar er således allerede færdig med den første bog, og vi andre er godt på vej også. Som overskriften indikerer valgte vi til aften at tage ned til åen igen, hvor vi kunne spise pizza i fredfyldte og smukke omgivelser – pizza er det jo svært at få for meget af.

Hjemme igen blev der slappet endnu mere af, og Bedstefar, Flemming og Iben fik spillet noget kort.

Jeg glæder mig til i morgen, for som Flemming siger, kan jeg ikke tåle at komme længere ned i gear nu, uden at hjertet holder helt op med at slå.