Ny bil

Søndag 23/7

Dagen begyndte med, at Flemming ville hente æg i Wallmart til vores morgenmad. Da han kom retur, kunne han desværre berette, at en lampe i bilens kontrolpanel var begyndt at lyse, så vi måtte ringe til udlejningsfirmaet, som mente, at de ikke kunne sende en ud med en ny bil, men vi kunne selv komme ind og bytte.

Efter morgenmaden måtte Flemming og jeg derfor køre retur til lufthavnen og bytte bilen. Øv at bruge tid på den slags. Iben og bedsteforældrene slappede af ved poolen så længe, hvilket de vist alle nød.

Ca. 2 timer efter var vi retur, og efter Iben havde taget et hurtigt bad, og vi havde fået lidt frokost, var vi alle klar til at køre mod endnu et Outlet.

Da vi nærmede os det andet Premium Outlet, gik det op for os, at vi havde glemt ugedagene. Og søndag eftermiddag er der åbenbart stopfyldt i et outlet. Så vi holdt i kø i, hvad der lignede 100 år, inden vi endelig nåede frem til parkeringspladserne, hvor vi så igen kunne køre rundt i 100 år for at finde en plads. Men da vi endelig kom ind, var alt fint, og vi fik købt mindst lige så mange fine ting som sidst.

Vi spiste aftensmad i centeret og kørte først tilbage mod huset kl. 19.30. På hjemvejen var vi lige nødt til at runde Walmart igen, så klokken var næsten 21.00, inden vi var helt hjemme. Vi havde egentlig aftalt, at vi i morgen ville i Disney, men efter 3 dage med et ret stramt program trænger vi til en dag, hvor vi bare slapper af, så vi er alle enige om, at vi udskyder Disney til tirsdag.

I dag har det ikke regnet, så lige nu sidder Flemming og jeg ude med en kold øl og nyder, at der er mindst 25 grader her om aftenen….